Söndagsbilden

 
"Söndagsbilden" bjuder på Sol och värme och inbjuder verkligen till aktiviteter! Med ett spegelblankt Hav och nästan ingen vind att tala om blir man ju bara så sugen på att NJUTA utomhus i det vackra sensommarvädret...Nästan som på beställning startar säsongens första TIPSPROMENAD i området och naturligtvis deltog jag och den käre Sambon med stor förnöjelse =D
 
"Mitt i de djupa skogarna" under tipspromenadens gång sitter istället för en "fråga" en lapp med "utsikt" och tillhörande pil...Nyfiket vandrar vi efter den snitslade banan och kommer upp till denna mycket vackra och hänförande syn. Vilken utsikt! Här satt vi en bra stund och bara NJÖT av stillheten och Solens värmande strålar.
 
Allra längst bort i bild "bakom skogen" skymtar Stenungsund. Området närmast i bild heter Resteröd och Restenäs, och ligger väl endast cirka en knapp mil från Ljungskile, denna Havets lilla Pärla =D
 
Vände man istället blicken åt andra hållet var det denna vackra syn som visades...Härlig grönska, böljande ängar och lantlig idyll. Sverige är fantastiskt!
 
Som om inte dagens aktiviteter redan vore NOG...passade vi också på att åka hem och packa en kaffekorg för att bege oss ut i SVAMPSKOGEN! Och till vår stora glädje fann vi dessa TRATTKANTARELLER som kommer att ge magnifik smak till Höstens kommande middagar =D Skogen var verkligen FULL av dessa små sötnosar och det blir förmodligen en tur till inom de närmaste dagarna.

Med härligt trötta ben och Sol i sinnet skall det strax dineras och därefter blir det bara lite MYS - precis som en Söndag väl skall vara!?!

Trolda - With Weekly Report And With A Smile =D

Kommentarer
Postat av: Bollebygdsbo

Håller med - Sverige är fantastiskt!



På tisdag ska jag, och halva arbetslaget, åka till Åh. Det ligger ju inte långt från Ljungskile. :)

Postat av: Lily of the valley

Så härliga bilder! Den översta är lite troldskt och magisk! Vilket paradis ni bor i! Underbart att ha naturens skafferi så nära inpå sig!

Jag önskar er en underbar vecka :D

Kram Lily

2008-09-21 @ 20:57:20
URL: http://liljekonvalj.blogspot.com
Postat av: Inga M

Trattisar har jag inte plockat än, vi är ibland lite osäkra på hur de ser ut och avstår.



Men Du som är trädgårdskunnig. Mina Kärleksört blommar inte i år. De har massor av knoppställningar men sedan slår de inte ut, bara svartnar och blir inget! Vet Du nåt om sånt?

2008-09-21 @ 23:19:49
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Vilka härliga bilder! Det gäller att passa på och njuta av vädret när det är så fint! Kram

2008-09-22 @ 09:12:49
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: Poppins

Vilket friluftsliv ni lever! Låter härligt att först gå en tipsrunda och njuta av allt det vackra, och sedan åka ut och plocka svamp. Vi åt god svamppaj häromdagen men den var gjord på trattkantareller från ICA. :)

kramar från Poppins

2008-09-22 @ 20:00:09
Postat av: EVA

Underbara bilder ! Härligt med lite brittsommarvärme...



***

KRAAAM EVA

2008-09-23 @ 11:02:49
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: Laijnen

Å vilka bilder du har tagit Trolda :-) Så fint. Vet du jag gick hemma i linne och shjorts i söndags. Så skönt och varmt.

Trivs du på ditt nya stället?



Kramar Kicki

2008-09-23 @ 12:51:43
URL: http://laijnen.wordpress.com
Postat av: Åsa

Hej! vad fina dekorationer du gjort med "Kakfatet"..=) tyckte jag verkligen om. Apelsiner brukar jag också torka- vackert! / kram åsa

2008-09-23 @ 21:23:01
URL: http://asas.tradgardsblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback