"Dramatik På Hög Nivå..." ;-)

 
Kanske inte med "Livet som insats", men väl med för undertecknad oanade arboristiska insatser, och en hel del akrobatik och inte så lite dramatik... ;-) Så vill jag sammanfatta min "räddnings-insats" av den lille ursöte "Kaj-Ungen" häromdagen! =D
 
Om Han nu fallit ur boet, eller om detta var en del i utvecklingen till "fullfjädrad flygare", förtäljer inte historien, men de två föräldrarna var mycket upprörda och stressade över situationen då deras lilla unge befann sig på marken - totalt utlämnad till farligheter av alla de slag...Som en dunig boll satt Han där med vibrerande vingar i ett smärre chocktillstånd...Och då rycker väl TROLDA in...som den Djur-Vän hon nu är. ;-)
 
Och efter en hel del klättring och trivsamt språkande med Ungen som helt enkelt var placerad på min hand, och under ett idogt påhejande av kaj-paret, kom Han på plats! Tryggt och säkert uppe i trädet, med föräldrarna ett par meter upp, precis som det skall vara.  "Slutet gott, allting gott" - en HÄRLIG summering av dramatiken. =D

Trolda - "The Rescuer" ;-)

Kommentarer
Postat av: Sara - Zassi

Hahaha.. men jag dånar!! Du är ju för underbar. Men jag gissar att jag skulle gjort likadant =) Annars är risken stor att mina små älsklingar (katterna) skulle fått ett skrovmål.

Hoppas han håller sid där uppe nu tills han kan flyga den lille rackaren.



Jag längtar efter kameran, håller med dig att man tänker.. Åh men det HÄR skulle gjort sig bra på bloggen.



Dessutom har jag varit på loppis idag och köpt två jättesöta lampetter, en korg och 2 ljusstakar. Inte kommer jag att visa dom och när jag väl fått tebaxt kameran har jag väl glömt (?) :)



kramkram

Vi ses

Postat av: Ragnvi

Du skulle ha en bragdmedalj lilla Trolda!

Ditte sänder en blötpuss men Fia slickade sig om munnen!

Kramen!

Ragnvi

2009-06-10 @ 22:41:38
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Poppins

Vilken HJÄLTINNA! Så underbart att du räddade den lilla dunbollen. Fågelföräldrarna kan andas ut och fortsätta ta hand om sin lilla unge.

Det påminner mig om en av mina älsklingssånger när jag var liten... Hur var det den gick... "Liten fågelunge ramlar ur sitt bo" eller något sådant.

kramar från Poppins

2009-06-11 @ 19:50:10
URL: http://poppinstradgard.blogspot.com
Postat av: Inga M

Du har verkligen ett gott hjärta som slår för de allra svagaste! Vilken fin räddning Du gjorde!

2009-06-11 @ 22:19:26
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback