Söndagsbilden

 
En helt KLAR-BLÅ Himmel lockar definitivt till utomhus-aktiviteter och det är PRECIS vad undertecknad skall ta sig för denna LJUVLIGA söndag i slutet av månaden maj. Det blir till att packa en fika-korg och bege sig ut till den vackra Ulvön, och kanske, kanske blir det ett DOPP i det blå! Lite SOL får man ju hur som helst på sin ännu ganska så bleka lekamen, och temperaturen är utlovad till dryga 25 grader - HÄRLIGT! =D En god bok och en god Sambo som följeslagare ökar trivsel-faktorn...;-)
 
Trivsel-faktor var det också definitivt igår, då jag och en kär Väninna tog oss en tur på den vackra Väst-kusten, också då med fika-korg, och med liiite shopping mellan Solstrålarna...;-) Här syns fjorden strax utanför Henån och det är en fantastiskt utsikt.
 
Det var många båtar som tog tillfället i akt att njuta av Livet till sjöss...
 
Efter en härlig dags-utflykt blev det en mysig avslutning med grillning på kvällen, och jag måste bara säga att nu i denna tid är Sverige bara SÅ underbart, fantastiskt härligt, och jag njuter fullt ut! =D
 
Detta lilla Blomster-arrangemang jag gjorde på jobbet härom dagen får symbolisera och gratulera alla kära Mödrar vi firar idag! Det är en av mina absoluta Favoritblommor - Pionen - som tillsammans med vita Rosor, rosa Brudslöja, rosa Kryssantemum och Daggkåpa utgör "delikatessen". En Murgröna-ranka ramar in fint.

Trolda - With Weekly Report! =D

Kommentarer
Postat av: Poppins

Vilka härliga sommarbilder! Du bor i ett sådant naturskönt område, det ser ut som rena semesterparadiset.

Jag hoppas att ni får en skön pingstdag och kanske Trolda hoppar i vattnet, men nog måste det vara lite för kallt fortfarande?

många kramar från Poppins

Postat av: Ragnvi

Godmorgon! Härligt ljuvliga foton hos dig! Underbart! Var ett tag sedan himlen var så blå!

Kramen!

Ragnvi

2009-06-01 @ 06:32:40
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Sara

Åh men så vackert!! Både de underbara utsiktsbilderna och blombuketten. På ICA har dom 3 pioner för 49 kr - det måste väl vara billigt? Såå vackra!



Pick-nick med gubben låter ju helt fantastiskt och dessutom shopping och p-n med väninna =) lycka

Det känns som att guben och jag har inte alls tid med sånt numera, vi är bokade hela tiden. Och nu är det snart inte kul. Efter midsommar ska jag inte boka in en enda HELG till nåt!! ..suck..



Ha en alldeles underbar tisdag! Kramkram//Z

2009-06-02 @ 09:49:11
URL: http://katterochpasta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback