Söndagsbilden

 
Påsk-Helgens fantastiska väder fortsätter även idag, och det råder en klar-blå Himmel och äntligen visar sig ett öppet Hav! Så härligt! =D Tydligen skall det komma in ett regnväder till kvällen, men det spelar mindre roll just nu... Och gårdagens ytterst trivsamma middag tillsammans med våra Danska Vänner startade med en välkomstdrink i full Sol på balkongen...med en termometer visandes på hela 23 (!) grader i lä och i Sol...snacka om LYX! ;-)
 
LYX var det verkligen också att upptäcka de små SNÖDROPPARNA som huserar i vår lilla Trädgård alldeles vid bäcken! =D Hade ingen aning om att de fanns just där och blev naturligtvis väldigt glad. En och annan liten Krokus har också gjort mig den äran av att lysa med sin närvaro nedanför huset. =D
 
Riktigt LYXIGT var det också att stöta på dessa Skönheter! De fantastiskt vackra och gracila TRANORNA har anlänt till området! =D Det är en alldeles speciell känsla att se dessa vackra Fåglar strosa omkring i Naturen på långa och gängliga ben i sin jakt på föda. Man blir bara så lycklig! =D
 
Lite LYX var det också att häromdagen fynda dessa härliga och ROSTIGA skålar på loppis för en tia per styck. Nu vet jag ju av erfarenhet att inte alla gillar dessa rostiga prylar och gärna hade sett dem rosta bort på någon soptipp, men för egen del är rostiga föremål guld värt! ;-) Och så här med lite Påsk-pynt i är de väldigt trevliga tycker jag. =D

Trolda - With Weekly Report And Luxury! =D

Kommentarer
Postat av: Lily

Härliga bilder!

(Vi har haft gråväder, inkl.regn idag!:-()

Jättefina skålar du fann på loppisen, mycket dekorativt med påskliljorna till..

Tur att smaken är som...;-))

Kram Lily

Postat av: Ann Catrine

Bara att konstatera att landet är avlångt... visst har vi haft vackert väder idag, men fortfarande massor av snö,och isen ligger tjock och säker..



Ha en underbar söndagskväll!!

2010-04-04 @ 18:30:36
URL: http://mormormu.blogg.se/
Postat av: Inga M

Ha ha, jag känner mig träffad, jag hör ju till dem som erkänner att jag inte gillar rostiga grejer. Tur för Dig då som har chansen att få tag på dem.



Tranor är vackra att se på, stiliga. De har kommit hit också nu, vi har fem stycken gående här.

2010-04-05 @ 08:26:07
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Ragnvi

Nästan ljuvlig söndagsbild du! Och dina rostiga saker är så fina så!

Här var sol i två dagar och nu grått o ruskigt i två...

Kramen!

Ragnvi

2010-04-05 @ 12:03:04
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Nina

När jag såg dina naturbilder inser jag plötsligt igen att vårt land är mycket avlångt. Här snöblaskar det och är bara helt trist. Inte en fågel vill komma hit och kvittra... än mindre några blommor som vill slå ut och glädja oss. Nä, fram för mer vår!

2010-04-05 @ 17:15:27
URL: http://ninalindh.blogspot.com
Postat av: Sara

Wow vilket FYND!! Det hade jag inte tackat nej till heller :) Och ni har betydligt bättre väder än vi... här snöar det. Hahaha.. det tar aldrig slut - herregud sommaren kommer att bli underbar - så är det bara!



Kramkram/Sara

2010-04-05 @ 18:35:38
URL: http://katterochpasta.blogg.se/
Postat av: Poppins

Jag hade gärna också lagt beslag på de rostiga skålarna!

2010-04-07 @ 20:56:03
URL: http://poppinstradgard.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback