Söndagsbilden

 
Ja det BLIR tydligen inte bättre än så här vädermässigt sett denna söndag i månaden februari... Då bjöd GÅRDAGEN på betydligt trivsammare väder med en hel del Sol. Dagens temperatur ligger på cirka 3 minusgrader och som synes är Himlen grå. Jag har passat på att vara inomhus och städat, och som "belöning" införskaffades en liten bukett Tulpaner. Allt för att skynda på Våren! =D
 
Våren känns dock ganska så avlägsen just nu... Bilden är från igår och det lokala snödjupet är uppmätt till hela 63 centimeter! Tydligen har det inte varit så mycket snö här sedan år 1966. Och för min del får det gärna dröja lika länge tills NÄSTA gång...för även om det är fantastiskt VACKERT ute tycker jag allra bäst om barmark och spirande tider - så ÄR det! =D 
 
Sjöarna är sedan länge helt belagda med is och alldeles täckta av snö... 
 
Som GJORDA för att köra BIL på...!?! Det var iallafall vad ett tiotal människor sysselsatte sig med på den här sjön igår! Och jag måste säga att det var riktigt kul att titta på dem där de for fram över isen, för att emellanåt köra rätt in i en snövall där de obönhörligen satt fast tills hjälp anlände. Och LITE sugen BLEV jag allt... ;-) Men bäst att hålla sig på torra land! 

Trolda - With Weekly Report!
 

Kommentarer
Postat av: Nicki

Härligt med tulpaner! Finns väl inte mycket annat den här tiden på året som kan skapa så mycket vårkänsla. =) Ha en fab söndag. =)



Kramz Nicki

Postat av: Sara - Zassi

jamen vi hade STRÅLANDE sol igår (söndag) och 3 minusgrader. Guben o jag var i skidspåret, 5 km. Helt underbart. Idag har vi oxå sol, dock en aning kyligare (-10).



Kramkram/Sara

2010-02-08 @ 15:19:21
URL: http://katterochpasta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback