"Ut Med Julen!"

 
Det är SÅ roligt att ta IN julen, men minst lika roligt att slänga UT den! Det blir så RENT, det blir så NYTT och FRÄSCHT på något vis. Dessutom barrar granen rejält nu, så UT skall den - BASTA!
 
När granen åker UT, skall det Tulpaner IN! Så går det till här hos Trolda minsann! ;-) Därför är också för mig årets allra första TULPANER införskaffade och det sprider sig ett stillsamt lyckorus i Hjärtat. =D
 
Adventsljusstakarna och stjärnorna får dock vara på plats ett tag till. Kanske mest på grund av att det för tillfället saknas annan lysarmatur till en del fönster, som ju förökat sig i detta förhållandevis nya Hem. Ett TRIVSAMT litet "bekymmer" som jag med glädje skall ta mig an fram igenom...;-)

Trolda - With Tulips! =D

Kommentarer
Postat av: Nicki

Hmm tror nog att granen åker ut imorgon. =) Blev så inspirerad! Håller helt med dig att det är lika kul att plocka bort julen som att plocka fram den. Att hänga upp frächa gardiner och en bukett tulpaner skadar inte. Härligt med ett nytt år!



Kramz/Nicki

Postat av: Lily

Det jag saknar mest när jag tagit ut julen är ljusstaken och stjärnan.. Jag har inte hittat någon fin belysning än..När jag kör hem från jobbet i morgon ska jag köpa mig en bukett tulpaner. Det är "tradition" hos mig också :D)))

Ha de gott

kram Lily

2010-01-04 @ 18:08:26
URL: http://lilysnewplace.blogspot.com
Postat av: Nina

mmm... får se när julen åker in i förrådet. Kanske till helgen, eller i nästa vecka. Ganska mysigt med julgranen som ser ut som en sagogran, och mina fina stjärnor och ljusstakar.

2010-01-04 @ 22:34:01
URL: http://ninalindh.blogspot.com
Postat av: Inga M

Ha ha,.. skrattar lite när jag läser samma sak hos Dig som hos leontina; ut med julen - in med tulpanerna!



Jag som inte gillar julen så jättemycket har gärna kvar pyntet ett tag, det pynt som jag så mödosamt lyckats få på plats! Men tulpaner är aldrig fel!

2010-01-05 @ 01:43:44
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Sara - Zassi

Ja visst är det märkligt att man längtar så otroligt efter julen, och när den äntligen är över så vill man ha ut den så fort som möjligt =)



Kramkram/Sara

2010-01-05 @ 09:56:03
URL: http://katterochpasta.blogg.se/
Postat av: Sara - Zassi

Förresten vilket angenämt problem det där med lamporna =)

Vi ska nog på IKEA på söndag, tänkte uppdatera mig både vad gäller ny matta framför soffan och nya lampor till sovrummet.



Kramkram/s

2010-01-05 @ 09:57:28
URL: http://katterochpasta.blogg.se/
Postat av: Daniel

In med påsken å våren vetja! :)

2010-01-05 @ 09:59:31
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Ingrid

Rätt skönt att få in något annat nu.

Kram Ingrid

2010-01-05 @ 19:55:15
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Postat av: [email protected]

Vi följer exakt samma takt du och jag..! Här är också bara stjärnor och ljusstakar kvar, och några barr på golvet..:) HÄRLIGT!!! Tulpanerna är ljuvliga!

Nog för att vi ÄR söta så det räcker och att min kropp inte behöver mer vitt varken på insida eller utsida så SKA vi förståss ha påtår och något gott till det! Att träffa dig räknas ju till fest!

Och jag planerar ytterligare festligheter under året, så ta med receptet!!!

Ska bara repa mig efter alla helger och besöka Sahlgrenska ett par dygn... sedan sätter jag på kaffet!

KRAM

2010-01-05 @ 21:58:47
URL: http://milla-andante.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback