Vilket Semester-Väder!!! =D

 
Jag brukar faktiskt ha TUR med vädret när jag har SEMESTER, och det är med stor ödmjukhet jag konstaterar att så även är fallet denna vecka! =D Igår var det strålande Sol och närmare 25 grader - snacka om rena SOMMARVÄRMEN, underbart helt enkelt!!! =D Det känns också verkligen som semester att bara ta dagen som den kommer. Igår strosade jag runt vid viken och bara njöt till fullo av "Sommarens vyer, ljud och dofter"! Som man har längtat!
 
Riktigt lika modig som dessa tjejer var jag dock inte... Samtliga av dem BADADE (!) i det troligtvis än så länge mycket kyliga vattnet... Huuuuu, inget för mig - än! Det får iallafall vara MINST arton grader, och GÄRNA krypa över de tjugo innan JAG vågar mig på ett dopp. 
 
Det mest påtagliga är väl dock alla DOFTER! Från Träd i full blom, från spirande Blommor och från Havet. Man insuper dem alla, sniffar lite extra och bara njuter! Det är så fantastiskt vackert ute i Naturen nu, och man inser verkligen hur fint man har det! Och allt detta på SEMESTERN! =D

Trolda - Having Holiday! =D 

Kommentarer
Postat av: Saras Inredning

Åh vilken härlig semestervecka du haft! Här har det verkligen exploderat i naturen den här veckan, vi har haft så otroligt varmt ända sedan förra onsda'n och det till och med knakar i alla kottar så det hörs :)



ha en underbar fortsättning på fredagen och helgen.



kramkram//sara


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback