Söndagsbilden

 
Veckans "Söndagsbild", och den första söndagen i Höst-månaden OKTOBER, känns just väldigt höstlik med regn och rusk. Flertalet båtar i den tidigare så fullbelagda hamnen har tagits upp på land den senaste tiden, och det undrar jag inte på, för de allra flesta vill väl vara ute på Havet när det är Sommar och Sol istället!?!
 
Men även HÖSTEN har definitivt sin tjusning, och jag gillar verkligen också denna årstid! Och även om det just idag alltså regnar och är "busväder" så är det ändå slående vackert ute tycker jag. Därför tog jag och den käre Sambon också en uppfriskande regnpromenad vid det vackra Gustavsberg i Uddevalla idag. Och visst njöt man trots det ihållande regnet. (Och efter en sådan liten tur smakar väl den efterföljande och smått obligatoriska FIKAN aldrig så gott som just då!?! :))
 
För att ytterligare förgylla HÖST-KÄNSLAN har SLOTTSTRÄDGÅRDSMÄSTAREN - 
http://gardener.blogg.se/ - utlyst en FOTOTÄVLING jag vill tipsa om! Det blir tredje året i rad som denne trevlige Med-Bloggare anordnar detta och det skall Han ha den äran för, ty det är både KUL och INSPIRERANDE och skapar fin gemenskap här på Bloggen! =D För att deltaga krävs att bilden är tagen nu i oktober och sista datumet för att skicka in bilden till Honom är lördagen den 16/10 klockan 18.00. Men mer information om det hela finner Ni hos Honom. För egen del tänker jag absolut vara med, för som sagt så tycker jag det är det ett väldigt trevligt initiativ! Tack för det Mr Gardener! =D

Trolda - With Weekly Report In October! =D 

Kommentarer
Postat av: Poppins

Det ser mysigt ut på er regnpromenad. Jag gillar hösten och härliga höstpromenader. Det är något speciellt med naturen när den är mogen och börjar gå mot vintervila. Dofterna, färgerna och den höga luften - underbart!

kramar från Poppins


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback