Söndagsbilden Och Grått!

 
Åh så GRÅTT och trist det är ute! TÄNK om vi ändå kunde få liiite Sol som lyser upp en dag snart!?! TUR att det snart är ADVENT iallafall...så man får frossa i ljusslingor, adventsstjärnor, ljusstakar och levande ljus! =D Det känns onekligen som man BEHÖVER det nu. Temperaturen visar på behagliga nio grader och det blåser en svag vind som tydligen skall friska i i eftermiddag - riktigt november-rusk med andra ord.
 
Här är det också GRÅTT som gäller, men i betydligt vackrare sammanhang! Den grå laven frodas fint på både staket och björk i vacker symbios med den gröna mossan.
 
Och GRÅTT skall det även bliva i Vardagsrummet inom kort! I skrivande stund har den Käre Sambon just satt upp ett par våder av den grå tapeten och det blir så bara SÅ snyggt! =D Förutom de grå våderna kommer det även sättas upp ett par fondväggar i vitt, grått och GULD! En URSNYGG tapet specialbeställd från Fraaance (fint ska det vara!;-)) som jag glädjer mig oerhört åt! Jag hoppas verkligen rullarna skall dyka upp här i veckan så vi kan få det färdigt också i detta rummet. Det är så roligt att få inreda och dekorera för att göra sitt lilla Hem så där extra mysigt och trivsamt! =D

Det pågår en FOTOTÄVLING hos Slottsträdgårdsmästaren
http://gardener.blogg.se !!! Kika in hos Honom och lägg en röst på den bild Ni tycker är bäst så blir Han glad! =D

Trolda - With Weekly Report And Going Grey! =D

Kommentarer
Postat av: Sara - Zassi

Åh vilken underbart välkomnande bro du har =) Såå himla fint med alla rostiga saker och granriset, äpplena och mossan! Mysigt och välkomnande. Det måste kännas härligt att återigen ha en alldeles EGEN ingång att pynta. Du får till det så snyggt, varmt och ombonat så jag blir alldeles avis! Kom hit och pynta min entre vetja!



Vad roligt att tapetserandet är igång =) Kan tänka mig att det blir urtjusigt. Även jag LÄNGTAR minsann efter att få se dina franska tapeter. Märkvärdigt värre =)



Kramkram//Sara

Postat av: Nina

Ja, det var grått på första bilden... minsann! Hoppas på lite sol över oss alla.

2009-11-16 @ 00:01:26
URL: http://ninah-design.blogspot.com
Postat av: Lily

Gråskalan är vacker när den är inomhus, eller som du visar, på träd o staket. Den franska tapeten låter vacker, ska bli spännande att få se..

Härligt att mötas av er entre, mycket välkomnande!

Angående TV-bänken så har jag bara staplat murblocken, hade jag bott i ett hus hade jag murat, putsat och vitkalkat den. Överst ska jag ha en vit träskiva, ska bli kul att se slutresultatet ;-)

Ha de bäst

Kram Lily

2009-11-16 @ 04:35:55
URL: http://lilysnewplace.blogspot.com
Postat av: Inga M

Du har verkligen gjort fint i entrén och jag är säker på att både Ni själva och gäster kommer att känna sig välkomna.Här hänger bara några ljungkrukor, rätt fantasilöst. Jag får nog tänka till där. Tackar för tips!

2009-11-16 @ 06:30:31
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: milla-andante

Jisses så fint du har gjort på trappen!!! Riktigt inspirerande!! Klart att fint folk ska ha ett sånt välkomnande hem och tapeter influgna från Fraaance!

Ett resident kräva dessa tapeter! Basta!



Så kul det ska bli att se resultatet! Har själv inte en enda tapetsnutt i mitt hem, men det börjar klia i tapetfingrarna... dottern hittade en blommig i ett visst skyltfönster... endast 600:-/ rulle... =O hehe...

Trevligt med julmarknad! Jag kommer!!!

Kram

2009-11-16 @ 11:08:05
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Ja i söndags så var det mer än grått det var även grått och trist dimmigt.

Härlig grå mossa på trädet.

Ska bli spännande att få se de fina tapeterna när de sitter uppe på väggen.

Kram ingrid

2009-11-17 @ 21:08:09
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Postat av: Poppins

Det låter urläckert! Ska bli kul att få se resultatet.

Sitter här och hoppas att inte elen ska försvinna i stormen. Blåsten tjuter kring husknutarna.

kramar från Poppins

2009-11-18 @ 19:46:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback