Julbord

107318-181
Så har vi ånjutit årets första JULBORD!

Tillställningen ägde rum på  "Restaurang Villa Lindesnäs", oerhört vackert situerad vid inloppet till Uddevallas hamn, med slående utsikt över havet och den förhållandevis nya "Uddevallabron".

För att med gott samvete kunna smaka på så mycket som möjligt av det dignande julbordet tog vi alla en promenad längs den upplysta "Strandpromenaden" före sittningen. Och det var sannerligen ett vackert scenario som mötte oss med tända marschaller och facklor i kvällens mörker. I alla träd runt omkring var det dessutom ljusslingor högt och lågt. Riktigt trivsamt!

Maten smakade utsökt och jag som älskar fisk i alla dess former blev sannerligen inte besviken! Som sig väl bör när restaurangen ligger alldeles vid havet, serverades det rikligt av sill och lax och andra läckerheter. Svärmor däremot, hon som sitter bredvid mig, blev som alltid extra förtjust över skinkan...

Det var en mycket trevlig kväll med gott att äta och gott att dricka, och vi var alla mycket nöjda och tillfreds med aftonen!

Nu känns det faktiskt lite mer som att JULEN närmar sig....

Trolda - at the Table!

Kommentarer
Postat av: Maria

Aaaw va mysigt med julbord!
Eftersom jag inte jobbar så blir det inget julbord i år, får vänta ända till självaste julafton!

Postat av: cleo

För min del är det sillen som är höjdpunkten. Och den stekta, inlagda strömmingen som svärmor gör, mums!

2006-12-17 @ 20:48:21
URL: http://cleopethra.blogg.se/
Postat av: Trolda

Den som väntar på något gott.....Och STRÖMMING ja...MUMS! Det HADE de faktiskt inte....!?! Men sillen fanns, och var jättegod!

Trolda - vid julbordet.

2006-12-18 @ 06:25:09
URL: http://trolda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback