Längtan...!

 
Det var MAJ månad, tidigt för Sol och BAD, men värmen VAR där, och vattnet var ljummet! =D Året var 2012, och vi NJÖT av Solens värmande strålar och LIVGIVANDE hopp! NU, i januari 2013 (!) längtar vi VÄLDIGT till isfria vatten, till gröna GRÄSMATTOR där vi skall spela FOTBOLL såklart, OCH till snöfria sandlådor där spadarna och julklappens "de luxe" - GRÄVMASKINEN (!) - skall "upp till bevis"! 
Och SNART är Hon ju faktiskt HÄR, MAJ, LJUVA MAJ, med glädje, hopp och VÄRME. Och SOM vi längtar! =D
 
Trolda - In Faith! =D
 

Vinter-Tid

 
Januari - årets tråkigaste månad enligt mig. Det är mörkt, det är kallt och jag fryser, brrr! Vintertid är helt enkelt INTE min tid. Jag längtar som alltid så här i januari efter de första värmande VÅR-SOL-STRÅLARNA! =D (TÄNK bara när man sitter där på balkongen med den första kaffekoppen och njuter av värmen... ) Och det är väl TUR att man har något att se FRAM EMOT så här i kylan, något att LÄNGTA till! Tur är det väl också att jag så här i kylslagna tider har mina två "GRABBAR", som värmer mig till både kropp och själ! ;-)
 
Vår, kära VÅR, skynda på, tack! =D
 
Trolda - Longing For Spring! :)

Tomten Kommer!!! =D

 
För egen del var jag livrädd för TOMTEN som liten, och hur "Lilleman" nu skulle reagera när TOMTEN faktiskt KOM, visste ingen... (Det hade pratats en HEL del om denne "mystiske man" under ett antal veckor, och vi hade också läst BÖCKER om mannen i fråga...) Men här var det definitivit ingen rädsla, utan snarare STOR glädje!!! "Tomten kommer, Tomten kommer!!!" Linus HOPPADE av glädje vid trapp-grinden när det knackade på dörren på självaste JULAFTON. =D Och att senare sitta i Tomtens knä och få julklappar var ju riktigt mysigt och spännande! ;-)
 
Ja, JULEN blir sannerligen en speciell och UNDERBAR upplevelse numera när "Lilleman" finns med! Det blir liksom en TOTAL glädje och lycka med "en liten"  Hemmavid! =D Julen är BARNENS tid, och att blanda julklappar med mycket KÄRLEK och stillhet, god mat och umgänge med nära och Kära, skratt och lek och vacker musik, gör väl helgen alldeles, alldeles speciell! =D
(Tomten tillhör INTE den närmaste Familjen och är INKOGNITO, och är väl just "bara" TOMTEN!??" PRECIS som det skall vara!  ;-)
 
Trolda - Having Santa On Visit! =D