Tomten Kommer!!! =D

 
För egen del var jag livrädd för TOMTEN som liten, och hur "Lilleman" nu skulle reagera när TOMTEN faktiskt KOM, visste ingen... (Det hade pratats en HEL del om denne "mystiske man" under ett antal veckor, och vi hade också läst BÖCKER om mannen i fråga...) Men här var det definitivit ingen rädsla, utan snarare STOR glädje!!! "Tomten kommer, Tomten kommer!!!" Linus HOPPADE av glädje vid trapp-grinden när det knackade på dörren på självaste JULAFTON. =D Och att senare sitta i Tomtens knä och få julklappar var ju riktigt mysigt och spännande! ;-)
 
Ja, JULEN blir sannerligen en speciell och UNDERBAR upplevelse numera när "Lilleman" finns med! Det blir liksom en TOTAL glädje och lycka med "en liten"  Hemmavid! =D Julen är BARNENS tid, och att blanda julklappar med mycket KÄRLEK och stillhet, god mat och umgänge med nära och Kära, skratt och lek och vacker musik, gör väl helgen alldeles, alldeles speciell! =D
(Tomten tillhör INTE den närmaste Familjen och är INKOGNITO, och är väl just "bara" TOMTEN!??" PRECIS som det skall vara!  ;-)
 
Trolda - Having Santa On Visit! =D
  

Kommentarer
Postat av: Inga Magnusson

Guld värt att få tag på en bra tomte, helst inte från den egna familjenså alla kan få njuta av tindrande barnaögon. Ni har verkligen haft en fin jul!

Postat av: Ragnvi

Morning o God fortsättning! Förstår att du/ni njöt av julen med tomte o allt! Din tomte påminner mycket om en morbror till mig, fniss! Till utseendet alltså...
Sitta i knä vågade inte Maxen, men en kram fick tomten i allafall! Härligt med barn o jul!
Kramen!
Ragnvi

2013-01-07 @ 06:49:03
URL: http://rankans.blogg.se
Postat av: Sara

Hihi.. nämen vad gulligt! Dom flesta barn brukar vara livrädda för tomten - det var bra gjort av lilleman. Och varför är man rädd?? Man får ju PRESENTER.

God Fortsättning och kramar i massor

2013-01-07 @ 18:36:42
URL: http://blogg.magnusochselma.se
Postat av: millandante

Otroligt hur fort det gick från julmarknad till vårkänslor...;) Ser fram emot att träffas snart!!!

Härligt att Tomten gjorde succé:) Lilleman är ju såå fin, bilderna när han smakar på degen är så fina! Tänk att han redan sjungit i kyrkan...:)

Vi hörs snart, kanske ta en fika på jobbet, på din lunch?

Varm kram och god fotsättning du fina vän!

2013-01-08 @ 12:01:25
URL: http://milla-andante.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback