Sommar-Tid! =D

 
Vad passar väl bättre än att fira in den nya SOMMAR-TIDEN med årets första glass på BALKONGEN!?! =D 
 
Det tyckte iallafall VI var passande, MYSIGT, kul och GOTT! =D 
 
Glass är ju ALLTID gott men smakar EXTRA fint utomhus i Solens sken, eller hur!?! ;-)

Ja, vilket VÄDER vi har!!! Helt fantastiskt underbart är det. Vi har spenderat hela härliga helgen utomhus och bara NJUTIT av Sol och värme. "Lilleman" tycker det är LJUVLIGT att slippa tjocka overaller, vantar och "extra-kläder", och har dessutom invigt sina allra första "tennis-skor" - adidas såklart! ;-)

Hoppas Ni alla andra också NJUTER av tillvaron - det GÖR vi!!! =D

Trolda - "Pure Sunshine"! ;-)

Vår-Blommor! =D

 
Vår-Blommor och lite annat "smått o gott" bjuder jag på i detta inlägg. =D Allt från min eminenta Arbetsplats såklart! ;-)   
 
Det "kliar" verkligen i fingrarna nu att få gräva i jorden, plantera, planera och se det grönska och frodas! Rosa Pelargoner - SÅ ljuvligt! =D 
 
Många är Vårens Blommor som går i GULT. Och tillsammans med ROSTIGA detaljer gör det sig extra fint!
 
De skimrande KANINERNA och ÄGGEN är bara för söta tycker jag! =D 
 
Creme-färgat...med ROSTIGA inslag. TÄNK vad snyggt det ÄR med rost!!! =D Nu vet jag förvisso att andra INTE kan förlika sig med denna "tidens markering" och se SKÖNHETEN i det, utan ser det mest som förfall och problem... Men TUR och KUL är väl det att vi inte alltid tycker LIKADANT!?! Det innebär ju dessutom att marknaden för oss "rost-freaks" är möjlig och bestående! ;-)

Trolda - Happy At Work! =D

Krokus :)

 
Naturen börjar visa sig från sin allra bästa och VACKRASTE sida - det är VÅR! =D Tolv grader idag - i skuggan! - och säkert det dubbla i SOLEN och i lä. Helt underbart är det och jag njuter verkligen av Solens värmande strålar dessa dagar. Det spirar och frodas i rabatterna och Fåglarna håller symfoni. Ljuvliga tid är NU! =D

Trolda - =D

Tranor! =D

 
Enligt nyheterna på radion har de så anlänt  till Hornborgarsjön - TRANORNA! =D Och ikapp med det allt mer tilltagande FÅGEL-KVITTRET omkring oss, de spirande LÖK-VÄXTERNA i rabatterna och den allt mer värmande och strålande SOLEN, konstaterar jag att nu ÄR det VÅR! Även i MÄNNISKORS uppenbarelser ser jag ett annat ljus, en annan glimt, ett slags ljusets återkomst och det är HOPP och GLÄDJE i blickarna. Och när nu ISEN ger vika och HAVET öppnar sig allt mer och ger plats för SJÖFÅGLARNAS ankomst, så råder det väl definitivt inget tvivel!? 

VÅREN, denna LJUVLIGA tid! ALLT blir ljusare, ALLT blir enklare. Man blir bara så GLAD och LYCKLIG helt enkelt. Och så vet man att man dessutom har hela SOMMAREN framför sig. Kan det BLI bättre!? Yippeee!!! ;-)

Trolda - Happy In Spring-Time! =D