Bus-Väder!

De senaste två veckorna har vi väl fått allt det regn vi nu inte fick i Sommar!?! Det har verkligen ÖS-REGNAT, det har ÅSKAT och dundrat och blåst - riktigt BUS-VÄDER! Dagen idag har inte varit annorlunda och utsikten från balkongen denna eftermiddag talar väl sitt tydliga språk... 
Men jag kan heller inte låta bli att tycka det är lite MYSIGT med bus-väder! :) Och så blir jag alltid lite extra "pyssel-sugen"! :) Och nu när det faktiskt känns väldigt höstlikt ute tycker jag om att använda mig av MOSSA inomhus igen. Hittar man dessutom den vackra "KUDD-MOSSAN" att pynta med blir det extra fint, tycker jag.
Ja, vädret är verkligen varierande minst sagt, men det gäller att ta till vara på varje fin stund ändå, oavsett om det är Sol eller regn! :)
 
Trolda - "Weather Girl!" ;-)

En Doft Av Höst!

Den alldeles FANTASTISKT fina Sommaren vi haft (jag kan knappt minnas en bättre Sommar!?!) går mot sitt slut och vi närmar oss HÖSTEN. Och jag tycker faktiskt det känns riktigt, riktigt SKÖNT! :) För även om jag nu verkligen älskar den svenska Sommaren inger Hösten ett helt annat LUGN, en avkoppling, en skön känsla - en "inne-MYS-känsla" - och det BEHÖVER vi!
 
Luften har fått en annan DOFT, kvällarna är betydligt svalare och "balkong-Livet" är inte som det varit de senaste månaderna. MEN, Livet ute är friskare, mer aktivt och med en annan motivation. Och livet INNE, är ju bara LJUVLIGT med MYS och tända ljus...  Och jag NJUTER verkligen! :)
 
Jag är så TACKSAM att få bo i ett land där vi faktiskt HAR fyra årstider! Och är årstiderna verkligen som "de skall" så är det ju som allra bäst! Så HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN kära Höst efter denna MAGISKT vackra Sommar! =D
 
Trolda - Happy In Autumn! =D
 

Ramsvik - Solvik :)

 
Något av det vackraste som finns är väl Hav, Klippor och Horisont!?! Detta dessutom i kombination är oslagbart! =D
 
På VÄSTKUSTEN finner man båda dessa områden Ramsvik och Solvik, endast ett stenkast från varandra. 
 
Att strosa runt här på plats är verkligen underbart och det är ju bara att NJUTA av fägringen och av Livet! =D
 
Trolda - Happy! =D