Vinter!

När jag tar min dagliga promenad till arbetet inser jag att det verkligen är VINTER. Det är kallt, allt som oftast snöar det och termometern visar på flera minusgrader. På Havet ligger isen tjock och det finns inget som stoppar den isande vinden som far över där. Jag drar ner mössan ytterligare över öronen, går med ännu raskare steg och drömmer om kommande tider. Jag drömmer om VÅREN, jag tänker på ljumma vindar och på vacker FÅGEL-sång. Jag tänker på spirande träd i ljus grönska och på den första koppen kaffe man avnjuter på balkongen. Jag drömmer, jag tänker och jag längtar! 
 
Och visst finns det nu hopp! :) Dagarna blir märkbart längre och LJUSET kommer så sakteliga åter! Årets (enligt mig) tristaste månad januari är snart till ända, och visst HAR man faktiskt redan hört en liten drill från Fåglarna! Även träden finns där med små, små knoppar och inom kort lär vi ju faktiskt kunna njuta av spirande grönska igen! Ja, ljuvliga Vår, kom snart, för jag längtar nu! :)
 
Trolda - Longing For Spring! :)

Formex-Mässan! :)

 
Det är FORMEX-MÄSSA i Stockholm och vi på Kärrstegens Gård i Ljungskile är som vanligt representerade och med som utställare! :) MED var också JAG (=D) under tisdagen och dekorerade - SÅ inspirerande och roligt! =D Mässan pågår just nu, till och med lördag. 
 
Man hade dock önskat att dygnet hade några timmar extra, så man kunde dekorera ÄNNU mera med BLOMSTER och LJUVA ting! :)
 
Diplomati hör till en av mina starkaste egenskaper, och det till trots (!), så måste jag bara säga att vi har en av mässans ABSOLUT vackraste montrar! Så ÄR det! ;-) Och det var bara så KUL att få vara med och forma den, att dekorera och göra fint! En inspiration för hela mig! =D
 
Trolda - At Formex! :)