Nyårsarrangemang

107318-197
Cymbidium-Orkidéer tillhör absolut de blommorna  vi säljer MEST av till Nyår!

Här har vi "delat upp" klockorna och använt dem en och en ihop med lite olika sorters grönt och naturligtvis med GLITTER! För på Nyår SKALL det glimma och glittra!

Nedstuckna i de HÄRLIGT bubbliga vattensvällda GELÉKULORNA och i "drinkglas" blir det nästan som en alldeles egen festlig drink....

GELÉKULORNA skymtas också lite i arrangemanget ovan, där som "ISKUBER". Det ser verkligen läckert ut med dem och de är dessutom ÅTERANVÄNDNINGSBARA! =)  (Bara lägg dem på tork i ett par dagar så krymper de ihop till knappnålsstorlek igen.......Sedan när man har lust att använda dem åter, är det bara att fylla på med vatten igen så sväller de! Fiffigt värre!)

Trolda - with Cymbidium on the Rocks....=)!

Kommentarer
Postat av: cleo

Oj, vad fint! Nej, det var inte mig Du expedierade, då hade jag gett mig tillkänna! Däremot sa sambon att vi skulle ta och åka innom Ditt jobb en dag när vi ska till hans föräldrar i Sjuntorp. Vet inte när det blir nästa gång, men kanske vi ses då! :-)

Postat av: Trolda

Ja, då måste du säga "hej"! Hade varit kul....=)Jag jobbar ju inte varje dag, men ses vi så ses vi!Annars blir det en annan gång!=)

Trolda - expedit!

2006-12-30 @ 18:20:09
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: cleo

Jajamen! Vi har ju inte sååå långt till varandra. :-)

2006-12-30 @ 18:28:07
URL: http://cleopethra.blogg.se/
Postat av: Maria

Va tjusigt! Va intressant med dom där bubblorna! Åh ibland saknar jag verkligen mitt jobb och att ha fri tillgång till alla blommor och plock!

2006-12-30 @ 19:31:38
URL: http://www.emen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback