Danska Vänner

Så har de äntligen anlänt! Vår UNDERBARA DANSKA VÄNNER!!! Tre par på en gång...Alltså totalt sex DANSKAR! Det är inte så ofta de kommer "alla på en gång", så därför känns det EXTRA kul just denna gången!

Men "buller och bång" och med gigantiska hjärtan, tar de "över" grannskapet.....

Helt plötsligt får vi GRANNAR!! (WHAAAT!?!) Och helt plötsligt blir det SÅ mycket mer liv och rörelse här "ute på vischan"! Det är verkligen JÄTTEROLIGT när dessa GOÁ människor kommer!

De är här för att "stänga" sitt sommarhus inför vintern. Och för att "fixa" lite med huset i allmänhet, och för att KOPPLA AV i synnerhet!

Imorgon skall vi så ha en HELDAG tillsammans med dem! Det blir LUNCH på "Laxrestaurangen"  i Ljungskile, därefter skall vi alla löga oss på "Tångbadhuset" i Ljungskile´s hamn....Ligga och flytta i varmt, härligt tångbad...En lisa för själen!

Sen bär det av till Ljungskile "Turisthotell", för ett gemensamt pilsnerintag....Och på kvällen blir det dinering tillsammans med dem..."Puh...!"

Fullt program alltså...Och säkert fullt på alla sätt och vis....Fullt av glädje, fullt av känslor, fullt av skratt och fullt upp.....Men knappast några fulla glas.....Dem kör vi halvtomma...=)

Trolda - Cheerful!

Kommentarer
Postat av: Fialotta

Så trevligt med en massa underbara människor att umgås med. Hoppas ni får de trevligt, men du tångbad har jag aldrig testat, är det skönt?

Trevlig helg!
Kram från norr

Postat av: Tinna

Åh vad kul med besök!!! Hoppas ni får en jätte trevlig helg.

2006-11-24 @ 11:15:08
URL: http://tinnalove.blogg.se
Postat av: Magda

Låter trevlig med vänner! Men jag tycker att det är så förbinkat svårt att förstå danska. Vi har haft danska läkare o det har ibland inte gått att förstå fastän dom upprepat sig tre/fyra gånger. Fast man kanske lär sig!

Trevlig helg!

2006-11-24 @ 19:50:41
URL: http://magda.bloggagratis.se
Postat av: Trolda

Tångbad är numera lite beskrivet i senare blogg....:)Verkligen jätte skönt!

Och danskan KAN vara svår ibland...Men man LÄR sig faktiskt! Och många glada skratt BLIR det ibland när språkkunskaperna går isär..=)

Trevlig helg på er också!

Trolda - med tång...

2006-11-25 @ 10:36:39
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: larsa

ja man lär sig danska relativt snabbt som svensk såframt man ej är retarderad

2007-03-19 @ 03:15:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback