Det är förkylt....

107318-50Så har den då till slut slagit klorna i mig....FÖRKYLNINGSBAKTERIEN! Efter att ha undkommit en längre tid, med både nära och kära, som hostat, snörvlat och nyst, har den så anlänt till min lekamen....

Och det känns URTRÅKIGT!!!

Ute skiner solen från klarblå himmel, det är en hög, härlig luft...Det andas höst och det är så vackert.
Inne ligger så jag och fryser, nyser och känner mig ELÄNDIG!

Det enda positiva med att bli sjuk är att du kan frossa i glass utan dåligt samvete....Du kan (om du orkar) läsa alla de olästa böckerna, eller läsa om en favorit. Man kan bläddra i alla härliga inredningstidningar och drömma sig bort...Och så kan man ju titta på film.

Det skall jag göra nu - frottera mig i någon härligt , romantiskt och vackert drama! Och gråta floder! (Näsan rinner ju redan, så det spelar ju ingen roll om ögonen tåras heller....)

Trolda - in bed.

Kommentarer
Postat av: thomas

Krya på dig Trolda - säger jag från min egen sjukbädd! Man är aldrig ensam - inte ens när bacillerna satt klorna i en. Kram, Thomas

Postat av: cleo

Krya på Dig! Kram.

2006-10-14 @ 17:50:27
URL: http://cleopethra.blogg.se/
Postat av: Trolda

Tack ska ni ha kära Vänner!! Idag ÄR det bättre faktiskt...Inte bra - men man känner att man orkar MER än att gråta till romantiska filmer iallafall...Så livet tuffar vidare....Tack ska ni ha, och Thomas - Krya på dig också!

Trolda - med kramar!

2006-10-15 @ 09:54:16
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Trolda

Tack kära Vänner! Idag känns det iallafall BÄTTRE....Inte lika visset som igår.Och med "Krya-på-dig-hälsningar" går det lättare...!Tack!
Och Thomas - Krya på dig också!

Trolda - med kramar!

2006-10-15 @ 10:21:35
URL: http://trolda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback