Söndagsbilden

Kanske är det gårdagens palett och utställning som fortfarande inspirerar och ger skönhet till "Söndagsbilden", för jag ser en vacker och spirande bild, de gråtunga skyarna och regnet till trots.

image486

Det är endast drygt fyra plusgrader och vårvärmen är som bortblåst. Det är dock vindstilla och det KÄNNS inte så kallt. Tittar man riktigt noga kan man se tre flygande Grågäss som i upprördheten över mitt närmande tog till flykten mot säkerheten i sjön. Grågässen tillhör onekligen de vaksammas skara och "surar" till ganska omgående. Inte lätt att fånga dem i närbild...

Trolda - With Weekly Report.

Kommentarer
Postat av: Inga M

Det är roligt att se förändringarna i Dina naturbilder. Nu går det så fort och är som allra vackrast och fräschast. Hos oss regnar det idag söndag så vi lägger ner det här med trädgård och vedgöring och åker på Årjängstravet.

Postat av: Ingrid Erne

Har du märkt att din sida blivit ändrad? Se länkarna.
Jättesynd på en fin sida.
MVH

2007-04-22 @ 11:12:33
URL: http://ingridsblandning.blogspot.com/
Postat av: laijnen

Hej och god förmiddag, ja se detta väder. Man blir inte riktigt klok på detta. Igår hängde jag ut tvätten och satt på altanen och solade. Dock lite kallt i vinden. Men ute var jag i alla fall. Såg senare på nyheterna att regnet skall härska denna dag. Tog in tvätten på lördagskvällen. Och när man vaknar så har i alla fall prognosen blivit rätt, regn är det ute nu. JAG VILL NU HA VÅR OCH SOL INGET REGN...

Ha de gott

2007-04-22 @ 11:31:16
URL: http://laijnen.wordpress.com
Postat av: Hannele

Det har kommit Anonym kommentar till mej med ditt namn:
Anonym said...
Fina Blommor http://trolda.blogspot.com/
Mvh Trolda
(Du kan ta bort min kommentar)

2007-04-22 @ 11:42:53
URL: http://hannelesparadis.blogspot.com/
Postat av: pimpim11

Snart kommer det att bara sprudla av liv i bilden
/pimpim

2007-04-22 @ 11:54:35
URL: http://pimpim11.blogg.se
Postat av: Trolda

Inga; Det är en härlig tid nu.

Ingrid Erne; Nej, jag kan inte se någon förändring HÄRIFRÅN men förtsår att NÅGOT dessvärre inträffat med tanke på hanneles kommentar också! Jag blir så arg! Tack för att du talar om det iallafall.

Laijnen; Jag också..

Hannele; Som du förstår var det inte jag...Jag har väl förmodligen också drabbats av SKITEN som några andra också tydligen utsatts för, b.l.a Cleo. Det är så himla trist o jag blir arg!

Trolda - upprörd!

2007-04-22 @ 12:16:15
URL: http://trolda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback