"Tagen"

Jag har blivit "tagen" av några av mina kära BLOGG-VÄNNER med den innebörden att jag själv skall lista några av mina FAVORIT-BLOGGAR jag gärna läser och ofta besöker. "Utmaningen" kommer från Pimpim, Lily, Maria, Ejmis och Zassi. Alla dessa GOÁ tjejer som med så fina ord beskriver min lilla blogg som något alldeles "enastående"...=D Det VÄRMER så gott i hjärtat och själen skall Ni veta.

Nu är det dock så att i stort sett ALLA som finns med som LÄNKAR på min sida, och därmed tillhör Favoriterna, redan HAR blivit "tagna"...Alltså står jag inför ett litet dilemma...Skall jag skicka "tagningen" i retur...? Skall jag leta reda på NYA favoriter att besöka...? Eller skall jag helt enkelt STRUNTA i det hela...?

Efter noggrant övervägande har jag istället beslutat mig för att ge dem som "tagit" mig en liten förhoppningsvis söt dedikation tillbaka, utan att sända något vidare...Jag skall försöka beskriva ERA fantastiska bloggar med några små rader.

Pimpim; Denna rara tjej som skriver om vardagen i sin närhet på ett trevligt och enkelt sätt. Vi får följa med på Hennes resor och äventyr med hjälp av Hennes vokabulär och kamera. En kamera Hon hanterar med stor finess och som får "PHOTOSHOP" att framstå som den enklaste saken i världen! OERHÖRT duktig på att sy.

Lily of the Valley; Här känns värmen påtaglig och det GODA lyser igenom alla Hennes vackra ord och tankar. Lily har det så MYSIGT omkring sig i hemmet och i trädgården - "den lilla"...=D Allt detta bevisas med Hennes vackra foton och poetiska ord. Lily tillhör de unika människorna som ALLTID har ett gott ord på vägen till människor i sin närhet. Lily sprider GLÄDJE och VÄRME omkring sig, en UNDERBAR människa!

Maria; Den lilla ETTRIGA, SÖTA tjejen från Göteborg som STÄNDIGT verkar ha något på gång...=D Är det inte pyssel och knep och knåp eller tävlingar, så är det inredning, mat eller bak. Just nu håller Hon på att flytta och det är med stor glädje jag tar del av Hennes bestyr. Det målas, slipas och dammet YYYYYR...=D Hon bjuder mycket på sig själv med en stor portion humor och självironi, och man skrattar ofta och gärna efter att ha läst Hennes energiska inlägg. En riktig GLÄDJESPRIDARE är Hon! Hon har dessutom en UUUUURSÖT liten son.

Ejmis; Här skrivs det om i stort sett ALLT! Är det inte musik eller djur och natur, så kan det vara matlagning, middagsbjudningar eller helt enkelt bara saker som sker i vardagen. En positiv och glad tjej som dessutom har den goda smaken att lägga ut bilder på riktigt trevliga män...=D Här ser man den ena "godsaken" efter den andra. Hur människan hinner med att ibland ha flertalet inlägg per dag är dock en gåta...Det gäller att kika in helst varje dag för att inte missa något. För missa något hos Ejmis, det vill man inte!

Zassi; Här känns orden smått otillräckliga...=D Hennes blogg SPRAKAR av livslust och glädje. Hon är nog blogg-världens SOLSTRÅLE med sitt ytterst goda humör och sin härliga humor! Man blir ALLTID på gott humör av att kika in hos Henne. Denna norrländska PÄRLA =D Hon bjuder på sig själv och sitt FANTASTISKT mysiga hem...Ett hem där jag GÄRNA skulle kunna tänka mig att "sno" lite från då det visar sig att vi har ungefär samma smak i mångt och mycket...=D Hon är dessutom en av de få tjejer som vet hur ett engagemang inför exempelvis en HOCKEY-match känns...Här är det VINST som gäller, inget annat! Och en VINNARE är Hon - "no doubt about that"!

Ja, med dessa ord hoppas jag att jag gjort ERA bloggar lite rättvisa...Det är inte helt enkelt att på bara några rader försöka beskriva ERA fantastiska bloggar och personligheter. Det är säkert en hel del jag glömt och skulle vilja tillägga, men för här och nu får det vara bra. Och alla ni ANDRA skall inte misströsta över att ha blivit "utelämnade"...ERA bloggar är MINST lika mysiga som dessa =D

Trolda - With Dedications!

Kommentarer
Postat av: ejmis

Tack! =)

Postat av: Maria

Åh vad du är söt! *torkar en tår* =D

2007-08-02 @ 11:18:46
URL: http://www.hos-emen.se
Postat av: Zassi

Hihihi.. Gulliga du ;) Underbara rader att läsa! Man blir rakt mallig!! Och lite blyg, och stolt att ha dig som bloggbästis! :o)
Ser att du blitt med mobil - jaja.. inte en dag försent, med kamera och 3G dessutom ;) Jo jag tackar! 7 sms på en och samma dag?! Det är vad en annan får på en månad ;) *fniss*
Och vilka fantastiska hjärtan. Jag är övertygad om att den som beställt blev mycket nöjd!! Det stora skulle jag kunna ha hängande på min ytterdörr, men hur galet har inte det varit med ett "begravningshjärta" på dörren??
Ha en underbar torsdag! Kramiz

2007-08-02 @ 11:26:39
URL: http://katterochpasta.blogg.se
Postat av: fialotta

Vilka OTROLIGT vackra kreationer du bjöd på här nedan.
Oj jag finner inte ord.

2007-08-02 @ 13:01:01
URL: http://fialotta.bloggagratis.se
Postat av: Anonym

Man får buga och tacka och nu har du gett mig lite nya bloggar som verkar toppen ska genast utöka min bloggrunda för jag kan bara inte missa dem som du beskriver i så fina ord. kram pimpim

2007-08-02 @ 17:19:21
Postat av: Lily of the valley

Vad SÖT du är! Jag blir rörd över dina goa ord, de värmer. :) kram Lily

2007-08-02 @ 19:29:07
URL: http://liljekonvalj.blogspot.com
Postat av: pimpim11

Kikar inför att se hej på ett tag kram pimpim

2007-08-02 @ 20:37:00
URL: http://pimpim11.blogg.se
Postat av: Trolda

Ejmis; varsågod =D
Maria; Torka dina tårar nu och dra igång på något nytt projekt istället....=D
Zassi; du förtjänar verje ord...=D
Fialotta; tack skall du ha....=D
Pimpim; Varsågod, =D och gå absolut in o kika hos mina favoriter....=D
Lily; Tack =D Din värme sprider sig ända hit...=D
Pimpim; trevlig resa nu då!!! =D
Trolda - med glädje, tacksamhet och kramar!

2007-08-02 @ 21:21:02
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Poppins

Verkligen ett toppeninlägg. Kul att läsa dina personliga recensioner av bloggarna. Toppen!
Kramar
PS Såååå duktig din sambo är som byggt museet (även om han inte gjorde det på egen hand). Det är verkligen en underbar byggnad som ligger så väl placerad i miljön. Ute och inne går samman i ett.

2007-08-02 @ 23:43:24
URL: http://poppinstradgard.blogspot.com
Postat av: Trolda

Poppins; Tack =D det är ju nu inte helt enkelt att med några få ord beskriva bloggar och framför allt MÄNNISKOR (som man ens aldrig träffat eller ens sett i vissa av fallen), men jag har försökt beskriva mina känslor om dem på ett rättvist sätt...Och Sambo´n är inte så dum - nej..=D (han blev glad över ditt beröm skall jag tillägga....=D)
Trolda - kramar!

2007-08-03 @ 07:17:36
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Åsa

Tänk vad roliga bloggar det finns....=) =)/åsa

2007-08-03 @ 16:01:55
URL: http://asas.tradgardsblogg.se/
Postat av: Trolda

Åsa; Visst är vi fantastiska - bloggfolket! =D
Trolda - bloggfolk!

2007-08-03 @ 17:54:33
URL: http://trolda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback