Mänskligt svineri!

107318-268

På min arbetsplats tillhandahåller vi med en så kallad KUNDTOALETT. En ren och fräsch inrättning som till och med ståtar med trevligt möblemang och växter.

Helt enkelt en service för våra KUNDER som behöver uträtta eventuella behov.

Döm om vår förvåning när en tilltänkt besökare till vår förnäma inrättning, istället för att stiga på blir ståendes på tröskeln, och därefter tillkallar personal...

MITT PÅ GOLVET ligger en BLÖJA full med avföring! Och nu är det inte BARNBLÖJOR vi talar om här, utan VUXENBLÖJOR!!! (VEM i hela världen använder DET!?!)

Någon VUXEN med BLÖJA har alltså helt sonika lagt resterna från sina behov rätt upp och ner på golvet! Bara LUKTEN från det fick oss att må illa...Och ÅSYNEN av eländet framkallade nästan en kräkning....Usch, och Usch och Fy! Vilket SVINERI!

Till saken hör att det finns depositionsmöjligheter i inrättningen. Där finns en stor behållare för diverse sopor man nu eventuellt behöver att slänga. Men vår kund i fråga hade alltså INTE använt sig av den...

Tack och lov är detta inte vanligt förekommande! Men man blir så fruktansvärt BESVIKEN på människor som beter sig på detta viset. Och jag kan inte förstå hur man fungerar när man gör så!?

Det är ofta samma visa när man SJÄLV tvingas uppsöka offentliga toaletter. Några VUXENBLÖJOR har jag dessbättre ännu inte fått uppleva, men ett allmänt griseri existerar överallt. Det stinker av urin och andra odörer och toapapper ligger ofta utspritt över golven.

Varför skall det svinas så på de offentliga toaletterna? Är de som svinar lika grisiga på sina EGNA toaletter?

Jag kan inte för ett ögonblick acceptera sådant beteende! Usch!

Trolda - Upset at the Closet!

Kommentarer
Postat av: Maria

Nä fy det är verkligen vidrigt. När man besäöker restauranger så räcker det att det ligger fullt med papper runt hel toastolen för att man ska bli äcklad.
Men i ditt fall med den fulla blöjan, så kan det mycket väl vara en person med utvecklingstörningar som inte visste bättre. Kan ju vara så....:S

Postat av: cleo

Nä, fy vad vidrigt och äckligt! Hur kan man med att låna ett toalett och bete sig så, det övergår mitt förstånd!!! Fy f*n vad äckligt! Vi får hoppas att det är som Maria skriver, någon som inte förstår bättre. Kram.

2007-01-30 @ 11:59:35
URL: http://cleopethra.blogg.se/
Postat av: Eva

Usch så otroligt vidrigt ! Hur kan man göra så ? Kan det förhoppningsvis vara som Maria skriver...
Att det är rent på toan, känns då för mig viktigt...
Kram Eva

2007-01-30 @ 12:48:30
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se
Postat av: Zassi

Ojojoj, jag bara håller med dig hela tiden!
Har heller aldrig sett en "vuxenblöja"?! Bläk.. kändes jätteäckligt!
Men jag tycker att det är nog äckligt ifall vi haft besök och herrn som hälsar på pinkat runt.
Nu har vi visserligen 2 grabbar (8o11) varannan vecka så man får stå ute med lite pink, men dom är så duktiga så dom sitter ner och stänger dessutom locket efter sig!! (väluppfostrade)
Och det här med offentliga toaletter.. Uäck!

Ni gör det bra som har en kundtoa! En eloge till alla butiker som har det. Då tycker jag att man som kund ska respektera de oxå!

...puh.. det blev mycket..
Tjing//Z

2007-01-30 @ 13:13:36
URL: http://katterochpasta.blogg.se
Postat av: Konstprojektet & Tony Warren

Hej Trolda.
Där hamnade du nästan bokstavligen i "skiten".
:-)
Maria kan ju ha en poäng (någon som inte visste bättre) - dom som har kundtoan borde kanske kolla lite oftare att ser ser fräscht ut.

Ha det riktigt bra & Allt gott från Borås

2007-01-30 @ 16:49:45
URL: http://konst.wordpress.com
Postat av: Fialotta

Kan vara så att de varit någon med ett handikapp av något slag. Är det en fullt fysiskt "frisk" människa som även mentalt är "frisk" så är det SJUKT! Fast är det en som har nedsatt mentalförmåga så är det synd att den personen inte hade hjälp (personal) med sig. Tyvärr får ju inte alla som behöver hjälp hjälp. tråkigt att ni blev utsatta för det, allt annat än trevligt!

2007-01-30 @ 19:52:55
URL: http://fialotta.bloggagratis.se
Postat av: pimpim11

Usch så hemskt men det kan vara nån som är lite förvirrad, lite äldre kanske.
Men det är ju ändå äckligt. /pimpim

2007-01-30 @ 21:38:18
URL: http://pimpim11.blogg.se
Postat av: Trolda

Maria; Du har förhoppningsvis RÄTT, och då är ju saken belyst ur annat perspektiv! Men är fallet INTE så, blir man minst sagt lite upprörd! Och vad gäller ÖVRIGT griseri på offentliga toaletter...ALLA besökare är väl inte utvecklingsstörda...Hmmm..

Cleo; Ja, vi tror och hoppas på Maria´s teori..

Eva; Ja, en ren toalett är A och O!!!

Zassi; Vuxenblöjan kom onekligen som en chock...=) Och pinket på RINGEN äcklar...Yak!

KP o TW; (=D) Yep, "mitt i skiten" =D, som alltid höll jag på att säga..=)Och vi KOLLAR toan, flera gånger varje dag...Men direkt förberedd för en skitig BLÖJA är man ju inte alltid..=)

Allt gott tillbaka! =)

Fialotta; Ja, om det är en handikappad person är det synd för honom/henne! Och LITE synd om oss också...Det är bara att "BITA IHOP"! =)

Pimpim; Ja, kanske en senil Gamling...Tragiskt i så fall, borde kunna få bättre hjälp av vårdpersonalen.

Trolda - Nysnuten, renduschad och fräsch!God Kväll!

2007-01-30 @ 23:05:22
URL: http://trolda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback