Mina Pissemissar!

107318-224
Det är något VISST med att komma hem och mötas av min lilla "Pissemisse-skara"......=)

Det är ett JAMANDE, ett GNÄLLANDE och ett SPINNANDE.......Precis som om de ALDRIG fått någon mat - någonsin!  Men det har de - DEFINITIVT!!!  De små LIVEN utfodras varje morgon, och varje kväll. Och det är främst BURKMAT som favoriseras......TORRFODRET verkar inte vara lika attraktivt. (De KRÄSNA små marorna...=))

Eftersom jag är allergisk mot en hel del saker, och där KATT är det värsta av alltihop, bor de ute i ladugården! Samtliga av dem är även FÖDDA där, så de är vana med att vara "ute".

Ibland kan jag dock inte LÅTA BLI att klappa dem iallafall, trots allergin....(Och så får jag genast gå in och tvätta händerna.)

Från vänster i bild visas de två SYSTRARNA; Jord och Fräsan, därefter figurerar Trulsa (Jord´s dotter!), Den lilla Gråá (Fräsans dotter!) och en helt ny liten sak som kom SENT i höstas och går under namnet Dumbo! (För att Hon onekligen är MYCKET trög.....Även Hon har Jord som Moder.)

Fadern  till de små ättlingarna kommer sporadiskt på besök, och är en FET, LAT och FJÄSKIG katt som vi kallar STOREPISSEN.

Ja, jag är ju en DJUR;- och NATURMÄNNISKA av stora mått....Och jag BLIR oerhört glad av att mötas av mina små PISSEMISSAR när jag kommer hem! Man känner sig onekligen BETYDELSEFULL och EFTERLÄNGTAD! =)

Trolda - with Cats!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Och jag är i Smålands djupa skogar och hälsar på min syster. Hoom bor med två irländska settrar, en svart katt och så har hon två hästar på tomten! :-) Så här är det fullt upp med djur. Barnen kramar och klappar och myser dagarna i ända. :-) Vad tråkigt att Du är allergisk! Jag är så glad att jag kan vara med djur, för jag älskar verkligen dessa underbara varelser! Ha det gott/cleo

2007-01-13 @ 20:14:20
Postat av: pimpim11

Det är väl ett paradis att bo i ett stall om man är katt- /pimpim

Postat av: Maria

Älskar katter! Vackra djur minsann! Ankor också såklart ;)

2007-01-13 @ 23:35:02
URL: http://emen.blogg.se
Postat av: Inga M

Katter som är vana att bo ute mår säkert bra av det. Synd att Du som tycker så mycket om djur ska vara allergisk mot katter!

2007-01-14 @ 00:34:43
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Zassi

Åh vilka fina missar du har :)
En höjdare för kissarna att få bo i lagår'n!
Så lurviga och söta. Och den lilla, lilla till höger - vilken sötnos! Hihi..
Trist med allergi :(

2007-01-14 @ 12:12:02
URL: http://katterochpasta.blogg.se
Postat av: Trolda

Cleo; Oj, oj i Småland...Då är du säkert MITT i stormen också...Usch o fy! Men hoppas du har det fint där ändå med alla söta djur!

Pimpim; ja, jag tror faktiskt de är ganska så nöjda de små liven...=)

Maria; ja det är nog faktiskt så att ANKORNA till och med prioriteras litegrann...=) Iallafall HÄR! Jag håller ju dem så kär!

Inga; ja, allergi är ett gissel...men jag klappar dem som sagt lite ibland ändå...=)Och mina ANKOR går det fint att "kela" med utan nysningar...!=)

Zassi; ja visst är de SÖTA mina små pissemissar=)! Du har fina pissar du med! =)

Trolda - "Kattsingen" för allergi!

2007-01-15 @ 11:02:14
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Hans

Katter har sina poänger men själv föredrar jag hundar.

2007-01-27 @ 21:03:15
URL: http://vetenskap-forskning.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback