Vårkänslor!

107318-200
Jag hör nog till dem som är FÖRST med att "ta in Julen"......Jag hör nog också till de första att "KASTA UT" den.....Och hade det inte varit för att den "Julkäre" SAMBON är van vid att ha lååååång jul, med granen helst inne tills inte ett BARR återstår, så hade den åkt ut NU! (Men i den tvåsamhet som råder, och kärleken med den, så KOMPROMISSAR man så kärt....Och därför står granen fortfarande grann i stugan...=))

Men  idag KUNDE jag inte motstå att köpa hem några små söta VÅRLÖKAR! Och lite ANDRA blommor i FRÄSCHT vårgrönt! Pärlhyacinter, Hemtrevnad och Våreld! Och ett par nya stearinljus i matchande kulör....=)

Våren SKALL ju inte infinna sig ännu enligt tidigare Kalendarium, men tittar man ut känns den ju onekligen aktuell....Och i mitt hjärta spirar den redan, och gror! Och den gör mig så GLAD och HOPPFULL! Så enkelt ÄR det!

Trolda - with SPRINGTIME!

Kommentarer
Postat av: Lars Anders Johansson

klimatet inbjuder inte direkt till ett utdraget julfirande heller...

Postat av: Fialotta

Jag är exakt som dig på den punkten. Vaknade i morse och ville bara "spy" åt julpyntet och gardinerna. Så skönt när det är nystädat och vårfint!

2007-01-02 @ 22:33:03
URL: http://fialotta.bloggagratis.se
Postat av: Trolda

Lars Anders; nej just det, nu vill vi ha VÅR!

Fialotta; vad SKÖNT att höra att det finns fler som jag!

Trolda - med vårrus!

2007-01-03 @ 09:03:25
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: cleo

Igår åkte allt utom julstjärnorna i fönstret ut! Skönt! Det är tiden före jul som är mysigast. När julen är över vill jag bara ta bort allting så fort som möjligt.

2007-01-03 @ 10:35:33
URL: http://cleopethra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback