Horisontellt läge...

Även om det emellanåt kan anges en ton här på min blogg om att jag tillbringar mycket av min tid i horisontellt läge på Altanen, eller sittandes i Favoritfåtöljen, så kan jag tillstå att jag där emellan är en mycket AKTIV person. Ibland kanske alldeles FÖR aktiv till och med...(Energin och glädjen vet inga gränser ibland...)

Jag är i farten med en hel del saker för att jag tycker det är roligt och för att mitt sinne kräver stimulans. Så enkelt är det.

Gissa då min SNOPENHET när jag efter att ha lyft en alldeles för tung BETONGKRUKA på jobbet, morgonen därpå vaknar med ett OERHÖRT ömt och något svullet ryggslut. Och knappt är kapabel att faktiskt ta mig ur sängen...

Detta var i lördags morse. Och TACK o LOV erbjöd helgen KANONVÄDER, för den mest humana ställningen var just LIGGANDES... Så i samband med rehabiliteringen erbjöds också solbränna...=D

De redan inbjudna Gästerna fick helt enkelt servera sig själva, och det var inga som helst problem...Och FOTBOLL går alldeles UTMÄRKT att lyssna till utsträckt på Altanen...Det var dock ett par kritiska ögonblick då jag i min glädje och iver över svenskarnas framfart mot broderlandet Danmark, helt enkelt glömde av mina smärtor och "tjoade" och gestikulerade något i överkant. (Aaaaaaj!)

Helgen förflöt alltså i ett mycket lojt tempo och inte mycket blev gjort. Och det var faktiskt till och med lite SKÖNT att ha det så...Fint att inse att "ALLT" inte behöver göras och fixas med...En PÅTVINGAD stillhet, en lisa för själen.

Nu är jag PIGG och KRY igen och ryggen är återställd. Aktiviteten kan fortgå...Och jag har fått mig en liten "LÄXA"...Att INTE lyfta tunga saker utan assistans och att det helt enkelt kan vara ganska så SKÖNT med inaktivitet emellanåt...

Därför återgår jag också nu till HORISONTELLT läge på den SOLGASSANDE Altanen...Allt för kropp och själ! =D

Trolda - So lazy...=D

Kommentarer
Postat av: cleo

Åh, jag känner igen det där, att lyfta för tungt! Bra att det ordnat sig. Idag har jag min första tävling på bloggen, det känns jättekul! :-)

Postat av: Poppins

Skönt att det onda gick över. Själv har jag semester och tagit med mig laptopen ut i trädgården. Växlar därför mellan sittande och liggandes ställning (blogga - läsa). Usch, vad jobbigt... :D
Äter jordgubbar och glass...mmmmm...sommar... Trallala

2007-06-05 @ 16:18:59
URL: http://poppinstradgard.blogspot.com
Postat av: ejmis

Skönt att "ryggontet" gick över relativt snabbt!!
Du får hitta andra anledningar till vilo-dagar..=)

2007-06-05 @ 19:55:02
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Cadial

Var extra forsiktig med ryggen i fortsattningen. Om den brustit en gang, sa ar risken storre att det hander igen. Varfor betongkrukor och inte ateranvanda frigolitkrukor?

2007-06-05 @ 20:23:06
Postat av: pimpim11

Jo man kan verkligen förlyfta sig man måste vara extra försiktig kram pimpim

2007-06-05 @ 20:52:32
URL: http://pimpim11.blogg.se
Postat av: Lily of the valley

Vilken tur att du känner dig bättre och att du lärt dig av det. Jag vet hur det är men jag har blivit lite bättre på att be om hjälp och att det är OK att ta det lugnt ibland....;)
Ha en skön, avkopplande och mysig kväll!
Kram
Lily
:D

2007-06-05 @ 21:20:29
URL: http://liljekonvalj.blogspot.com
Postat av: laijnen

Oj då Trolda...inget vidare, men gillar att du la dig på altanen och fick fin solbränna :-)
Vilken match det var mellan SV och DK herregud. Förstår om du glömde av din rygg i dess lägena...
Ps. grannen noterade ikväll att jag hade röda kinder...vilket jag inte förstod..har ju inte solat..vad kan detta vara ds
Ha de så gott nu Kramar Laijnen

2007-06-05 @ 23:27:26
URL: http://laijnen.wordpress.com
Postat av: Trolda

Cleo; En TÄVLING.....Vad kul! Måste kika in till dig..=D
Poppins; Snacka om "tajming"....=D Vilket underbart semesterväder du har! Grattis! Hade varit fint med en bärbar dator nu...Och att varva mellan olika bekväma positioner...=D Och glass...jordgubbar..Kan det BLI bättre!?! Ha en underbar semester!
Ejmis; Jag skall nog kunna lista ut en o annan anledning...=D
Cadial; Ja återanvända frigolitkrukor hade varit att föredra vid tillfället...Kanske rent utav en affärsidé!? Och jag SKALL vara extra försiktig nu frampå, vill INTE uppleva det en gång till...=)
Trolda - godmorgon!

2007-06-06 @ 08:33:02
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Trolda

Pimpim; Jag har insett det nu...men så vill man ju vara "snabb o effektiv"...Ja, du känner säkert igen det..Men nu är det slut med det! =)
Lily; Ja, skönt att det gick över relativt fort..Och hädanefter skall jag be om mer hjälp...=D Och skönt att kunna ta det lugnt - ja...=D
Laijnen; Man får ju passa på...Har fått fin färg nu..=D Så ni HAr alltså en konversation...=D Hääärligt! =D
Trolda - kram o tjingeling!

2007-06-06 @ 08:36:05
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Zassi

Hahaha... ojojoj, kan inte låta bli att fnissa åt dig - även fast det inte är roligt att ha ont i ryggen!
Tur att du är återställd :)//Z

2007-06-06 @ 09:00:23
URL: http://katterochpasta.blogg.se
Postat av: Trolda

Zassi; Jag förstår ditt fniss....=D Så här i efterhand fnissar jag också...Och inser att jag är GOD på rehabilitering...;)
Trolda - godmorgon!

2007-06-07 @ 05:39:31
URL: http://trolda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback