Elton John

image414

Elton John släpper en samlings-CD idag, "Rocket Man/Definitive Hits 1971 - 2007".Och den skall införskaffas!

Elton John blir i mitt tycke och smak aldrig omodern. Jag tröttnar aldrig på att höra Hans klara, rena och vackra röst. Det är musik man känner igen och jag sjunger gärna med.

Tydligen ligger fokus på denna nya samlingsskiva på Hans låtar  från 70-talet, kanske den period då det rockade mest om Elton. Därför skall jag också med glädje köpa den. För när Elton rockar blir jag yster och rockar med. Så är det!

Trolda - Rock n´Roll!

Kommentarer
Postat av: Cadial

Elton John ar en trafikfara! Lyssna inte i bilen, utan hemma i lugn och ro, sa att du inte blir pakord IGEN! Du ringde val polisen pa din mobil som du aldrig har med dig? Forsakringsfragan verkar ju vara lost om hon backade pa dig. Ja, manga aldre kor daligt, fast yngre man svarar for flest singeldodsolyckor! Den som laste Aftonbladet igar kunde se en busschauffor med 2 (!) mobiler igang samtidigt som han rattade runt passagerarna (fler beslut att fatta pa tre minuter an Bill Gates!). Nu till min syn pa saken: Forbjud privatbilismen helt (utom i glesbygd och dar medicinska personliga skal foreligger)!, infor bra busslinjer (chaufforer utan mobiler), bygg ut tagnatet, infor sparvagnar i alla medelstora stader. Argumentet "da hinner jag inte till jobbet" godtar jag inte! I mitt Nolltoleransforslag gar det en buss var 5-10 minut, och du kan latt byta linje, allt gar snabbt... Och nu borjar vi se varfor den dar lagen om korkortsprov for pensionarer aldrig kommer att komma upp pa podiet: Egoismen. "Men ja ska ba..." Ingen ar villig att rosta bort sin egen ratt att kora over folk: Varken riksdagsfolket eller fotfolket. Pengarna till Nolltoleransforslaget far vi snabbt tillbaka eftersom antalet trafikolyckor kommer att minska drastigt (och visst alskar vi att rakna manniskoliv i pengar!). Miljoaspekterna behover jag inte ens namna. En enda person i Sverige ska inte behova underkasta sig de nya forhallandena eftersom hon ar alldeles for viktig for landet:
Mona Sahlin.

Postat av: fialotta

Du det är absolut något jag också skall inhandla. Tack för det tipset! Oj vad vår fint fu fått det ute. Jag letar efter påskliljor att plantera, finns inte en enda förrän på lördag!!!!!! Alla pitebor verkar ska ha liljor till påsk :)

2007-03-28 @ 16:25:36
URL: http://fialotta.bloggagratis.se
Postat av: cleo

Tjohoo! Det blir nostalgi på hög nivå!

2007-03-28 @ 19:38:28
URL: http://inredningsbloggen.blogg.se/
Postat av: Åsa

Tänk att Elton Johan har funnits i alla tider....=)

2007-03-28 @ 20:06:48
URL: http://asas.tradgardsblogg.se
Postat av: Inga M

Min idol! Vi springer alltid på hans konserter när han kommer hit till Sverige eller till Oslo.

Jag ska kolla först vilka låtar som är med på albumet innan jag köper. Jag tror att jag har allt förut. Jag lyssnar mycket på honom. Några av de första är nog bäst ändå; Your song, Skyline pigeon,

2007-03-28 @ 20:22:05
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Goodbye Yellow Brick Road....var mycket bra och även plattan före med låten Daniel....men sedan tycker jag att han blev svagare och tamare och när han började sjunga smörsånger i Disneyfilmer...då gav jag upp. Men som sagt GYBR är mycket bra. Att du blir yster till Eltons musik tycker jag ändå är härligt. Rocka på bara...

2007-03-28 @ 22:33:01
URL: http://gardener.blogg.se/
Postat av: Trolda

Cadial; Jag hade gärna åkt buss...Men här ute finns inte en enda tillgänglig busslinje, så då får det bli bil. Någon mobil har jag fortfarande inte...klarar mig utan.

Fialotta; Roligt att kinna tipsa....=D Hoppas du hittar påskliljor snart då! Jag antar att Våren är lite fördröjd där uppe hos dig...

Cleo; Visst är det nostalgi!!! HÄRLIG nostalgi...Ohlala...=D

Åsa; Ja, han hänger med den gamle uven....=D

Inga; Vad kul! Då sjunger du också med antar jag.....=D

Slottsträdgårdsmästaren; Jag rockar på...=D

Trolda - Keep On Rocki´n...=D

2007-03-29 @ 07:07:01
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Janne Pettersson

Åh Elton, "Yellow Brick Road", naturligtvis, men även "Diary of A Madman" är fantastiskt bra.

2007-03-29 @ 20:52:54
URL: http://jannepettersson.blogspot.com
Postat av: Trolda

Janne; Har nu införskaffat skivan och jag är inte besviken..=D

Trolda - med musik!

2007-03-30 @ 06:24:16
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Zassi

Ååh Elton John är helt underbar :) Har alltid gillat honom, var på en konsert för 3 år sen. Sen dess är jag helt såld på riktigt!

2007-03-30 @ 08:43:06
URL: http://katterochpasta.blogg.se
Postat av: Trolda

Zassi; Vi HAR ju så bra smak.....=D

Trolda - Tjingeling!

2007-03-30 @ 19:43:15
URL: http://trolda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback