Grattis, och Tack och Farväl !

TROLDA fyller 1 år idag! Jag gratulerar mig själv å det varmaste...=D Det hela startade alltså för exakt ett år sedan idag och det har sannerligen inneburit en FANTASTISK resa inom bloggandets värld. Det har stundom varit oerhört inspirerande och roligt att få SKRIVA...Och KAMERAN har från att ha legat på hyllan blivit en trogen följeslagare i vardagen, allt för att dokumentera vardagslivet här på bloggen. Men det ALLRA mest fantastiska har varit den respons och GLÄDJE och fina kommentarer man fått av ER kära, kära Bloggläsare! Här har jag funnit värme, tillit, gemenskap och kärleksfulla ord och tankar. En sann källa till glädje och inspiration. Också att få titta in hos ER och få ta del av ERT liv och leverne, tyckande och tänkande, har givit mig mycket, mycket tillbaka...Man inser hur många UNDERBARA, HÄRLIGA och GÓA människor det finns där ute...Och man känner VÄRME, så ÄR det.
   
Det sägs ju att man skall SLUTA när man ligger "PÅ TOPP"...Nu vet jag inte om jag ligger "på topp", men sagan är all, och det mesta har en ände...Trolda känner att idag är DAGEN då det har sitt slut här och för nu. Så ÄR det. Det betyder dock inte att jag inte kommer att kika in sporadiskt till ER och hälsa på emellanåt, det kan jag helt enkelt bara inte låta bli...För NI har blivit en stor, fin del i mitt Liv och några av ER känner jag mig till och med VÄLDIGT nära...Allt genom bloggandet och det skrivande ordet.

Så jag TACKAR för mig, jag TACKAR ER och jag kanske, kanske återkommer en dag framigenom, men inte nu...För att NI skall komma ihåg mig en liten stund till lägger jag ut en bild på mig från sommaren som gått. En bild där jag tycker jag ser "ytterst trivsam" ut om jag får säga det själv....=D Och det är ju just sådant där man FÅR skriva och SÄGA på sin EGNA blogg, eller hur...=D Hur TRIVSAMT som helst helt enkelt, så ÄR det!
image946 
Återigen, STORT TACK till ALLA fina och underbara människor, och en varm, varm KRAM från mig, TROLDA.

Trolda - "That´s It !"

Kommentarer
Postat av: Asgard

Lycka till i framtiden !
Önskar vännerna på Asgard

2007-09-05 @ 17:09:26
Postat av: Poppins

Nej! Men Trolda, jag vet inte vad jag ska säga! Det är säkert ett beslut som har mognat fram hos dig så det kan jag ju inte invända mot. Men jag blir så ledsen över att inte kunna titta in till dig och byta tankar och idéer. På den korta tid jag har varit din bloggvän, har du gett så mycket glädje och inspiration. Det kommer att bli så tomt i bloggvärlden utan Trolda. Snyft...
Så jag hänger med huvudet men samtidigt vill jag önska dig all lycka fram över, både med jobbet och med hemmalivet. Jag vet att du med ditt varma hjärta kommer att fortsätta sprida värme bland dina medmänniskor.
En stor kram, ett leende och några tårar från Poppins...

Postat av: Poppins

Du är så välkommen att hälsa på min blogg! Det ser jag verkligen fram emot. Och glöm inte att du kan maila mig på poppinsgarden@gmail.com
Det hade varit kul att fortsätta hålla kontaken. :)
Många kramar

2007-09-05 @ 17:27:44
URL: http://poppinstradgard.blogspot.com
Postat av: Eivor

Här försvinner bloggarna en efter en.
Tråkigt att Du slutar Trolda, jag tycker att Din blogg är den finaste och mest humoristiska jag sett.
Jag läser inte så många, bara en handfull.
Lycka till i fortsättningen
Kram - Eivor

2007-09-05 @ 17:58:19
URL: http://lanternan.blogg.se
Postat av: Lily of the valley

Uhh, vad ledsen jag blir när jag läser att du ska sluta. Din blogg var min första kontakt med bloggvärlden. Jag tyckte att det var en härlig läsning, mycket, mycket humor och värme. Din stolthet över ditt yrke. Jag blir alltid så imponerad och rörd när någon har sån yrkesstolthet. Och det märks verkligen i ditt sätt att vara och på dina underbara arrangemang att du har valt rätt yrke. Det känns underbart att man har träffat en sådan speciell, go´ och varm människa som du. Hoppas vi hörs någon gång emellanåt om inte annat så när liljekonvaljerna kommer, hoppas du tänker på mig då.
Jag önskar dig all lycka och glädje i ditt jobb och liv.
Många, många STORA Lilykramar

2007-09-05 @ 19:21:56
URL: http://liljekonvalj.blogspot.com
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Tråkigt att du ska sluta blogga Trolda. Jag läser din blogg varje dag och du är en frisk fläkt och sprider så mycket positiva vibbar över bloggvärlden. Hoppas att du startar upp igen framöver. Tack för allt och lycka till. Kram

2007-09-05 @ 19:44:52
Postat av: Karin A

Grattis till jubiléet men samtidigt håller jag med alla om att det är tråkigt att du slutar blogga. Du kommer att vara saknad i bloggvärlden med dina positiva inställning. Jag har inte kommenterat så ofta men kikar in då och då! Ha det fint och lycka till! Kram

2007-09-05 @ 21:17:42
URL: http://uteochinne.blogspot.com
Postat av: Maria

Nej det är inte sant! Hur ska jag klara mej utan dna bilder på ditt mysiga hem? Dina inspirerande blomsterarrangemang och din positiva anda?
Nooooooooooooo!
KRAM!

2007-09-05 @ 22:22:59
URL: http://www.hos-emen.se
Postat av: ejmis

Så tråkigt! Hoppas du återkommer någon dag, du är alltid välkommen till min blogg och tack för allt du delat med dig av! Kommer att sakna dig!! Kram!

2007-09-05 @ 22:35:07
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: EVA

Nej men usch så tråkigt !!!!!!!
Du har en så fin och härlig blogg med alla dina vackra bilder och fina tips !
Hoppas du får det bra och mår gott och...
JÄTTELYCKA TILL I LIVET !!!
Kommer helt klart att sakna dig !
*
JÄTTEKRAAAM från EVA !!!!!!!!!!!!!!

2007-09-05 @ 22:47:32
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se
Postat av: Inga M

Jag kommer att sakna Dig! Men samtidigt måste Du göra det som känns rätt förstås och du är sååå himla söt på bilden! Du är välkommen att titta in hos mig när andan faller på. Och om Du har vägarna förbi Årjäng så är Du välkommen hit rent fysiskt också förstås. Vore roligt att få Dina proffsiga synpunkter på min rätt så torftiga trädgård!

2007-09-06 @ 05:19:08
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Inga M

Glömde skriva att jag önskar Dig allt gott i fortsättningen!

2007-09-06 @ 05:19:59
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Laijnen

Oj säger jag då, men jag instämmer med övriga i denna mening. Det är inte ofta man stöter på en sådan skön och go Bloggvän här på nätet. Och alla dina jättefina arrangemang som du har visat oss bloggare och ditt fina hem. (avis - ja inte mycket...jo en hel del faktiskt) Och den kläningen satt ju som skuret på dig Jättefin.
Då önskar jag dig lycka till och ha de skönt utan bloggeriet, om du nu kan låt bli (fniss)
Kramar Laijnen

2007-09-06 @ 07:26:08
URL: http://laijnen.wordpress.com
Postat av: Åsa

Nej men.....snyft.....jag som vill tala med dig!=))) men jag förstår..ibland så måste man ta steget..
men du hör väl av dig..!!???
Väldans fin du var på kortet..=)))/ kramar
åsa

2007-09-06 @ 16:41:16
URL: http://asas.tradgardsblogg.se/
Postat av: fialotta

Nämen vad säger du vännen, inte ska du väl sluta blogga! Hur ska jag nu få inspiration till vackra blomsterarrangemang? Du som alltid kom med så varma och uppiggande ord. Jag önskar dig all lycka i framtiden, men jag tänker inte säga adjö, jag säger hej då sålänge. Kram på dig och ta hand om dig!

2007-09-06 @ 17:24:59
URL: http://fialotta.bloggagratis.se
Postat av: Anonym

Tack för omtanken! :D Jag ser fram emot dina besök! :D
Ha det underbart!
Många Lilykramr

2007-09-06 @ 18:15:35
Postat av: Nina på Johangården säger

Men Trolda då... smiter du iväg nu. Vill ju ha dig kvar! Suck.. Lycka till i alla fall vad du än tar dig till. Kram på dig och ha det bra!

2007-09-06 @ 21:54:49
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Lisa

jaha ha det så bra då!!!!!1

2007-09-07 @ 18:43:15
URL: http://www.lizaloop.blogg.se
Postat av: Cadial

Om du kanner dig utbrand av bloggandet kan du ju ga ner till att skriva ett inlagg da och da, kanske en gang i veckan...ungefar..."Sondag med Trolda" istallet for "Sondagsbilden"!
Hatsabra!

2007-09-07 @ 20:14:31
Postat av: Janne Pettersson

Aw cmon! Du vet hur det blev när jag försökte sluta - jag var borta en vecka och sedan var jag tillbaka igen! Hur som helst: Respekt! Och välkommen tillbaka om du så önskar...

2007-09-07 @ 21:27:04
URL: http://jannepettersson.blogspot.com
Postat av: Lena

Allt gott till dig, och njut av din dag, din natt, ditt Liv!
Kramen
Lena

2007-09-07 @ 23:31:18
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Anonym

Tråkigt tycker jag men jag förstår dig. Du var en av mina kära bloggvänner när jag, pimpim blogga Du gav mig inspiration
och vänliga kommentarer Du var så bra bloggare. Om du har lust och skriva nåt mail nångång så är adressen på pimpims blogg Och visst kommer jag komma ihåg dig jag har verkligen saknat dig. Ha det så gott och ta hand om dig kram pimpim

2007-09-08 @ 20:24:21
Postat av: Zassi

Mäh?! Nämen! Här är man borta några dagar och vad händer??!! The one and only - Trolda - fyller både ett år och gör slut :( Jösses hur ska jag nu klara mig? Jag hoppas verkligen att du kommer in och hälsar på mig - för jag tycker vi är bloggbästisar! Jag har full respekt för ditt val men hoppas såklart att du ska komma tillbaka.
Kramkram vi ses. "Fulbloggar" så det blir ett kort inlägg bara. //Z

2007-09-10 @ 13:30:38
URL: http://katterochpasta.blogg.se
Postat av: Maggish

neej va trist!! jag som nyligen hittat din underbara blogg och får massa inspiration av dig!!!! snälla, sluta inte!

2007-09-10 @ 17:40:17
URL: http://blogg.aftonbladet.se/5304
Postat av: Johanna

Va tråkigt att du ska sluta blogga! Din blogg har inspirerat mig mycket, speciellt vad gäller alla vackra blomsterarrangemang och fina bilder! Jag blir alltid så sugen på att pyssla med mina blommor efter ett besök här inne. Ha det så bra!

2007-09-11 @ 20:27:25
URL: http://inredning.webblogg.se
Postat av: Bollebygdsbo

Det var ju tråkigt.
Jag som hittar inspiration hos dig.
Tack för det jag fått ta del av.

2007-09-12 @ 13:04:55
URL: http://bollebygdsbo.blogspot.com
Postat av: fialotta

Du Trolda, jag saknar ju dina inlägg. Det är ju inte desamma utan dom. Jag gillade ju alla fina bilder på blommor och ljus och mys och pys. Du kommer väl tillbaka igen, i framtiden!?
Kram Fialotta

2007-09-13 @ 23:30:21
URL: http://fialotta.bloggagratis.se
Postat av: Pethra på Inredningsbloggen

Nämen oj! Jag som gillar Din blogg så mycket. Och Dig! Hoppas Du kommer tillbaka på gästbesök i alla fall? Kram, kram och ha det så bra ute på landet med alla djur.

2007-09-14 @ 13:58:25
URL: http://inredningsbloggen.blogg.se
Postat av: Pethra på Inredningsbloggen

PS Måste tillägga att jag alltid känner mig glad efter attha läst Din blogg, Du tillför en massa positiv energi genom Dina inlägg. Tack för det.

2007-09-14 @ 13:59:29
URL: http://inredningsbloggen.blogg.se
Postat av: Lily of the valley

Tänker på dig och saknar dig jättemycket...
Hoppas allt är bra med dig
Ha en underbar helg
kram Lily

2007-09-14 @ 20:22:01
URL: http://liljekonvalj.blogspot.com
Postat av: Anonym

Det är kul att höra av dig.
Jag flyttar inte förrän måndag den 1/10 lunchtid. Jag har hoppats i det längsta att jag kunde få tillträde innan eftersom de flyttar till sitt hus nästa helg, men de är lite nitiska och lämnar inte över lägenheten förrän vid lunch den 1/10. Inte så mycket att göra, men det blir tufft eftersom tjejen som flyttar in här, måste vara ute ur sin lägenhet senast kl. 15.00 för en ny ska flytta in där då. Som tur är får jag hjälp av min käre son, superduktige och händige bror(har två bröder), föräldrar, syster och min kära vän Poppins
Många Lilykramar

2007-09-15 @ 11:04:50
Postat av: Zassi

Kikar bara in :) Scrollar runt bland dina fina hemmabilder och inspireras i höstmörkret :) Kramar - hoppas allt är bra med Dig//Z

2007-09-16 @ 21:47:38
URL: http://katterochpasta.blogg.se
Postat av: Zassi

Jaha... eller nähä...
Men kanske du kan starta en ny blogg??
Som en uppföljare. Kan Rocky Balboa kan du?
Kraxar och snorar lite, men är bättre :) Inte mycket annat än att klicka runt i cyberspace. Kramkram//Z

2007-09-18 @ 09:33:51
URL: http://katterochpasta.blogg.se
Postat av: åsa

det är bara jag som säjer hej.. och hoppas du har det gott!=))/åsa

2007-09-19 @ 19:21:51
Postat av: Poppins

Hej min vän! Kom på att jag ju faktiskt kan gå in här och kommentera eftersom du läser säkert här lite då och då.
Tack för dina vänliga ord. Som vanligt strör du glädje och värme omkring dig! Saknar dock dina mysiga och personliga inlägg.
många kramar från Poppins
PS Visst var han söt, den gråa kaninen!

2007-09-20 @ 21:37:16
URL: http://poppinstradgard.blogspot.com
Postat av: Zassi

Hej hopp!! Önskar dig en alldeles, alldeles underbar FREDAG och HELG :-) Bamsekramar från moi!

2007-09-21 @ 16:04:47
URL: http://katterochpasta.blogg.se
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Hoppas att du mår bra.

2007-09-25 @ 05:08:19
Postat av: Karina

Vi är många som har gått in och läst din blogg och tittat på dina fina bilder. Lycka till och hoppas att du kommer tillbaka vid ett senare tillfälle. Ha det så bra, önskar vännerna på Caparol :-)

2007-10-01 @ 20:33:04
URL: http://caparol.wordpress.com
Postat av: Zassi

...suck... *sparkar i grus*
Nähä..

2007-10-03 @ 08:10:47
URL: http://katterochpasta.blogg.se
Postat av: Tibbinge

Ville bara bjuda in till Tibbinge, en plats i fantasin, fylld med vardagsdramatik och ingenting.
http://tibbinge.blogspot.com/
vänliga hälsningar
Petra Uhlv, webmaster

2007-10-07 @ 12:00:05
URL: http://tibbinge.blogspot.com
Postat av: Maggish

Hejsan! Synd att du har slutat blogga. Gillade verkligen den!! Om du vill så
besök gärna min nyöppnade pysselsida: www.pysselmani.se

2007-10-07 @ 20:31:42
URL: http://blogg.aftonbladet.se/5304
Postat av: Maggan

Hej Trolda! Kul att du kikade in här! Jag väntar med spänning på att du ska börja blogga igen ;) Kram Maggan

2007-10-09 @ 21:43:02
URL: http://www.pysselmani.se
Postat av: Åsa

Snart är du väl tillbaka..eller..???=)))Saknar dig allt här ute.../ åsa

2007-10-10 @ 21:00:22
URL: http://asas.tradgardsblogg.se/
Postat av: Ulla

Har läst din blogg så länge den funnits,,,,,har inte funderat så mycket var du bor eller så.....men så idag handlade jag en ljung av dig,,,,först kunde jag inte förstå var jag sett dig,,,,,men nu så vet jag,,,o tänk så många gånger jag handlar där,,,alltid på väg till kyrkogården i Trollhättan....o vilka fina saker det finns där,,,,lägg inte ner din blogg....kom snart igen....

Kram o lycka till

Ulla

2007-10-11 @ 19:24:24
Postat av: Zassi

Nämen nu vill jag verkligen att du...
Eller jag menar jag skulle bli så glad om du...
Alltså lyckan vore total ifall...

KOM TEBAAAAAAAAAXT!!!!

2007-10-26 @ 16:08:56
URL: http://katterochpasta.blogg.se
Postat av: åsa

Ja.. vill önska dig en ..härlig lördagkväll..och så funderar jag ju på..när är du åter..=))! / åsa

2007-10-27 @ 18:00:25
URL: http://asas.tradgardsblogg.se/
Postat av: Poppins

Hej Trolda! Vill bara önska dig en god allhelgonahelg med allt vad det kan innebära. Och så vill jag tacka dig för dina gulliga ord på min blogg och om mina tavlor. Jag är så glad över att ha en sådan bloggvän som du!
Många kramar från Poppins

2007-11-03 @ 13:06:35
URL: http://poppinstradgard.blogspot.com
Postat av: Lily of the valley

Ser fram emot din återkomst!!!!!!!!:))))))))))))))))))

kram Lily

2007-11-05 @ 11:19:27
Postat av: Poppins

Hej! Så du har blivit en liten tomtenisse? Jag fick ett gott skratt när jag såg att Tomten faktiskt läst min blogg. :D
Många kramar och jag ser fram emot att du blir florist i mitt minivärld!

2007-11-10 @ 11:54:06
URL: http://poppinstradgard.blogspot.com
Postat av: Lily of the valley

Hej Trolda! Jo visst är man sugen på julen. Jag tror aldrig jag har varit så sugen som nu.
Det bor visst en stor romantiker i mig, som jag inte velat ta fram förrän på lite äldre dar ;)
Julen i mitt inlägg, ja så skulle jag vilja ha det hemma...Nu väntar snart advent och jag ser fram emot det av många anledningar. ;)
Det är en härlig tid på många sätt. Jag älskar alla dekorationer med mossa, hyacinter, julrosor, amarylisar, tazetter, äpple, kanelstänger, apelsinskivor, svampar, julkulor m.m. Att få tända sina ljusstakar och stjärnor och att dricka glögg och äta lussekatter, pepparkakor. Det är något magiskt över julen...
Ha det jättebra :)
Många, många Lilykramar

2007-11-18 @ 14:26:39
URL: http://liljekonvalj.blogspot.com
Postat av: Zassi

Men är det inte dags för lite adventspyssel nu? Jag saknar dina fina arrangemang, reseberättelser och fina hem! För att inte tala om söndagsbilden! Kom TEBAXT!!!
...suck...

2007-11-20 @ 21:39:34
URL: http://katterochpasta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback