Söndagsbilden

image936 
"Söndagsbilden" är från i morse, strax före min avfärd till jobbet. Grått, blåsigt och lite "småruggigt". En sådan där morgon då SÄNGEN känns extra varm och gó...=D Fjorton grader och HÖST, det är bara att konstatera fakta.

Och regnat har det sannerligen gjort under dagen! REJÄLA skurar med inslag av hagel...DET i kombination med "SISTA FRIIDROTTSDAGEN för VM" gjorde att kund-tillströmningen delvis uteblev...(Och inga medaljer för Kajsa eller Emma blev det tyvärr i dagens höjdhoppsfinal...)

Direkt efter jobbet tog jag och en Väninna en långpromenad i SLUSS-området i Trollhättan. Detta oerhört vackra område som erbjuder så fina promenadstråk. Hon hade packat med sig KAFFE och på en bänk vid älven intog vi detta under gemytligt småprat...Promenaden avslutades med en gigantisk RÄK-MACKA på "Sluss-Cafét", ett säsongsöppet ställe som just är berömt för sina alldeles utsökt goda mackor...Och det smakade sannerligen gott efter den uppfriskande och stärkande promenaden.

Augusti är till ända och SEPTEMBER är här...Tiden bara rusar iväg och jag har nästan svårt att hinna med...Nu tar vi oss an HÖSTEN och MYS-KÄNSLORNA med den. Vi kurar in, kurar tätt och samlar oss kring ljus och värme, med nära och kära. Vi blir PYSSEL-SUGNA och känner stillheten och lugnet infinna sig. Det är tid att andas ut...

Trolda - With Weekly Report.

Kommentarer
Postat av: Poppins

Visst blev det en liten besvikelse idag när det inte gick så bra på VM. Tur att det fanns andra glädjepunkter som Carolina och Wissman.
Vilken härlig dag du hade tillsammans med väninnan. Sådana små guldkorn gör att man får kraft för det mindre roliga i vardagen.
Höstliga myskramar!

Postat av: Inga M

Nu börjar det komma in inslag av gult i Din söndagsbild. Det går fort mot höst och kyla. Tycker det var alldeles nyss som det började grönska i den här backen ner mot sjön. Fast jag gillar hösten så inte mig emot!

2007-09-02 @ 22:49:54
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Zassi

Man kan riktigt känna höstluften på bilden! Underbart! Här har vi det oxå väldigt "högt i tak", i helgen har det kommit hagelskurar så skottkärran som står på gården är överfull med vatten, och gubben som skulle skotta grus och flytta plattor... ...det blev int' nå'! Hektiskt har jag det, ska till Marholmen på onsdag och kommer inte hem förrän söndagkväll. Sen har vi en massa födelsedagar. Återkommer :) Kramkram//Z

2007-09-03 @ 08:34:18
URL: http://katterochpasta.blogg.se
Postat av: Trolda

Poppins; Ja man hade hoppats på fler medaljer, även om deras insatser ÄNDÅ är fantastiska! Och Väninnor på promenad är guldkorn i Livet - ja...=D
Inga; Jag gillar också hösten...OCH sommaren...och allt har sin tid, det är bara att "gilla läget"...=D
Zassi; "Rackarns" vilket tempo du håller...Och BARA festligheter!!! =D Ha det bra med alla kalas nu då...
Trolda - Höstkramar!

2007-09-03 @ 14:47:09
URL: http://trolda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback