Söndagsbilden och "Blogg-Date" =D

 
Veckans "Söndagsbild" erbjuder verkligen inte någon Sol...Inte så långt ögat kan nå. Ett strilande regn kommer fint, fint ner från en helgrå Himmel och det är den prognosen som tydligen gäller för hela dagen...Det är TÄNKT att gå och se fotboll i eftermiddag/kväll, Ljungskile möter topplaget Kalmar på hemmaplan, och det får väl bli dubbla paraply och en extra kaffe i pausen isåfall...Eller så klarnar det helt enkelt upp lagom till avspark och man slipper regnskydd överhuvudtaget, vi får se! Temperaturen är det iallafall inget fel på...Närmare 20 grader och en behaglig luft.
 
Även under torsdagens möte med en av mina allra käraste "Blogg-Vänner" lös Solen med sin frånvaro men ÄNDÅ INTE! För så mycket SOLSKEN och GLÄDJE detta lilla möte innebar kunde regnet ÖST ner utan att det hade märkts...;-)

Jag "hittade" Zassi (eller om det var Hon som fann mig...!?) alldeles i början av min blogg-tid. Jag föll direkt för Hennes underbara blogg där heminredning, pynt och pyssel, varvas med mat, djur, vardagliga speglingar och roliga historier. Att Hon dessutom visade så inspirerande bilder från sitt OERHÖRT mysiga HEM som är PRECIS i min smak, gjorde ju inte saken sämre heller...;-) Nu har Hon dessutom skaffat sig en härlig liten WEBBSHOP där man sannerligen kan hitta "små godsaker" till sitt hem =D Du hittar Zassi´s härliga blogg på  
http://katterochpasta.blogg.se/, och den är helt klart värd ett besök =D

Jag måste säga att jag verkligen var lite nervös inför det stundade mötet...Här "lär man känna" någon via en BLOGG och även om det bara känns så rätt med personen i fråga via blogg och via mail, är det ju ingen garanti att det överensstämmer med VERKLIGHETEN...Så förväntningarna var onekligen höga och jag VILLE så gärna att det skulle kännas lika bra i verkligheten som det gör på bloggen - och det gjorde det! =D

Det är som om vi känt varandra hela Livet! Jag har funnit en "Själens Syster", en underbar Väninna - och jag är SÅ glad för det =D Även om vårt möte var alldeles för kort hade vi det ytterst trevligt tillsammans. Många och härliga skratt och MYCKET att prata om...Att Hon dessutom hade en URTREVLIG man med sig också gjorde ju inte saken sämre...;-) Även MIN Kärlek deltog i mötet och vi konstaterade båda tillsammans att dessa URMYSIGA Norrlänningar vill vi ABSOLUT möta igen! Och jag förstår att Zassi och Hennes man känner detsamma =D

Ja, Blogg-Världen erbjuder sannerligen mycket! Jag är oerhört tacksam för alla fina människor man möter här och om man sen dessutom kan berika tillvaron med att faktiskt få träffa dem i verkligheten är det ju bara helt fantastiskt kul! Det känns verkligen som om jag/vi  fått "Vänner för Livet" =D

Trolda - With Weekly Report And With Friends =D

Kommentarer
Postat av: Zassi - Sara

Iiiihihihihi.. Så roligt att läsa :) Och JA vi kommer definitivt att ses igen!! Guben o grabbarna hälsar tillbaka till er båda!

Ha nu en alldeles underbar fortsättning på söndagen, här har vi faktiskt sett lite sol. En vänskapsmatch i hockey är det idag så guben ska iväg o jobba lite. Själv ska jag ägna mig åt lite tvätt och dammsugning :)

Tack för alla goa ord! Kramkram//Z

Postat av: Inga M

Lustigt att bloggande utvecklar sig vidare till vänskaper och irl-träffar. Jag har sett flera exempel på det nu de senaste veckorna.

2008-08-10 @ 15:03:35
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Frida

Nämen vad kul! Själv lunchade jag med Pethra på inredningsbloggen i förra veckan. Riktigt trevligt! Tänk så mycket trevligt folk man lär känna på nätet som man annars aldrig hade sprungit på.

2008-08-10 @ 16:06:11
URL: http://husmusen.blogg.se/
Postat av: Ragnvi

Sånt härligt möte Trolda! Kikade in hos henne nyss och ser att hon bor dit vi ska åka på minisemester imorgon!

2008-08-10 @ 20:09:24
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Poppins

Så roligt att ni fick träffa varandra! Och att det "klickade" med det samma.

Kramar från Poppins

2008-08-10 @ 20:47:38
Postat av: Laijnen

Men detta är väl roligt. Alltid roligt när man möter nya bekanta. Då spelar ju vädret ingen roll alls...



Kram på er

2008-08-10 @ 20:55:37
URL: http://laijnen.wordpress.com
Postat av: Pethra på Inredningsbloggenp

Vad härligt det låter! Ni ser båda två strålande ut på bilden. Jag köpte ett par underbara raggsockar med halkskydd på hennes webbshop efter att ha blivit tipsad av Dig. De är ursköna!

2008-08-10 @ 21:51:20
URL: http://inredningsbloggen.blogg.se/
Postat av: Nina

Vad härligt med en själens syster! :)

2008-08-10 @ 23:50:18
URL: http://ninajohangarden.blogg.se/
Postat av: Lily of the valley

Kul att det "klickade"! Bloggvärlden är fantastisk på många sätt :D Kram Lily

2008-08-11 @ 08:45:46
URL: http://liljekonvalj.blogspot.com
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Åh va roligt att ni träffats och trivdes så bra ihop! =) Kram

2008-08-11 @ 09:19:41
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: Zassi/Sara

Halloj tjejen!

Ha en underbar vecka :) Hoppas det inte regnar så mycket på dig. Nu har vi spöregn här..

Kramiz

2008-08-11 @ 10:18:03
URL: http://katterochpasta.blogg.se/
Postat av: Bollebygdsbo

Kul att träffa blogg-och nätvänner.



Din blogg tittar jag in på då och då. Blir glad när jag läser här och ser bilderna. Tack

2008-08-13 @ 14:49:05
URL: http://bollebygdsbo.blogspot.com
Postat av: Zassi

Måste bara tipsa om denna sida:

http://www.ritslev.dk/kronen/index.htm

Tjng//S

2008-08-13 @ 16:50:59
URL: http://katterochpasta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback