Vart tog Sommaren vägen...!?

 
Det är knappt man minns att det bara för cirka två veckor sedan rådde tropisk värme i större delen av Sverige och att SOMMAREN var här...Med Sol och bad, och lata dagar på stranden.

Nu känns det oerhört Höst-likt och jag lägger in ett par bilder från den tidigare Semestern i Skåne för att minnas.
 
En alldeles KLARBLÅ Himmel med ett vackert FÅGELSTRÄCK upptog min syn och mitt sinne när jag låg och njöt av strandlivet för bara fjorton dagar sedan...Kanske visste de kloka Fåglarna redan då att Hösten var på gång och gav sig av i god tid...!? För att slippa regn och rusk och vemod.
 
För visst KÄNNS det lite vemodigt...!? Att de underbara sköna, långa och varma Sommarkvällarna REDAN förbytts mot svala och mörka Höstaftnar...Att Hösten REDAN gjort sitt intåg och att Sommaren är ett minne blott. Samtidigt som jag också tycker det är rogivande och MYSIGT! Att få kura in i värmen med en god bok, tända lite ljus och njuta av regnets smatter mot rutan...Tillsammans i soffan med en Kär Vän ;-)

Trolda - Remember Summertime...

Kommentarer
Postat av: Lily of the valley

Det undrar jag också! Känns lite som man har blivit snuvad på den!!! Tur att du visar lite härliga sommarbilder från Skåne:D

Många Lilykramar

Postat av: Ragnvi

Hej på dig! Har samma undran jag - vart tog den vägen? I tisdags badade vi i havet o njöt, idag torsdag - regn o rusk knappt 15 grader!

2008-08-14 @ 20:49:08
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Nina

Nä, jag tycker inte att det är som höst redan. Nä.

2008-08-14 @ 23:27:33
URL: http://ninajohangarden.blogg.se/
Postat av: Zassi

Vilka härliga bilder. Tänk att en klarblå himmel kan vara bland det finaste :)

Här bara blåser det och vi har kanske runt 15 grader. Tycks ha hört att vi ska få en värmebölja till, men det är väl sånt dom lockar med...

Just nu är det väldigt höstlikt och jag börjar fundera på vad jag ska göra av alla blommor i blomlådorna - men det är nog liite tidigt än. Åtminstone två veckor till är det sommar hoppasSynd att vi har så förbaskat långt mellan oss annars har det varit lämpligt om vi setts ikväll och ätit kräftor!Kramkram/Z

2008-08-15 @ 10:23:52
URL: http://katterochpasta.blogg.se/
Postat av: Poppins

Idag när jag gick mina få steg till brevlådan för att hämta morgontidningen, kände jag så tydligt att det doftade höst. Ändå är det en solig (!) dag idag men det är början på hösten. Och jag känner att sommaren gick för fort, det är så mycket som jag inte har hunnit göra i år. Men när hösten väl kommer så lever jag upp igen för jag är egentligen en höstmänniska. Fast just nu så vill jag ha sommaren kvar ett tag till.

♥♥♥♥♥ Poppins

2008-08-15 @ 10:36:31
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Idag skiner solen här och det är bättre väder. Men det blåser en del. Jag håller med dig om att det känns som att sommaren försvann, hann ju knappt njuta. Jag vill ha mer sol och värme! Trevlig helg!

2008-08-15 @ 12:02:30
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: ejmis

Skönt att alla årstider har sina fördelar.

Ha en bra kväll! =)

2008-08-15 @ 19:22:06
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: Janne Pettersson

Ah, äntligen mänskliga temperaturer.

2008-08-15 @ 20:35:25
URL: http://jannepettersson.blogspot.com
Postat av: tingeling

Ja vart tog sommaren vägen? Och såfort den försvann

Jag hann nätan inte med kram Tingeling

2008-08-15 @ 20:38:41
URL: http://tingelingtingeling.blogg.se/
Postat av: Trolda

Tack alla SÖTA för gulliga kommentarer ;-)Trolda - kramar =D

2008-08-16 @ 13:02:23
URL: http://trolda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback