Söndagsbilden

 
"Söndagsbilden" är grön, frisk och frodig. Som bakgrund figurerar de grå-tyngda skyarna och hade det funnits ljudeffekt hade regnets smattrande mot rutan hörts...Nu är det dock en ljudlös blogg och således får ni hålla till godo med en simpel bild...;-)  Men visst är gräset grönare!? Och känner Ni DOFTEN!?! Doft av spirande grönska, doft av växtlighet och kraft! Midsommar, Sommarens höjdpunkt.

Midsommarfirandet är annars för denna gången över...Även då var det regntunga skyar och kraftig blåst som dominerade väderbilden, och firandet i kombination med en arbetande helg, resulterade i ett lugnt och stilla samkväv i goda Vänners lag. Sill, färskpotatis, gräddfil och gräslök intogs med förtjusning. Denna egentligen mycket enkla maträtt slår faktiskt det mesta i matväg sommartid enligt min smak...Och får man dessutom JORDGUBBAR med vanlijglass till efterrätt är dineringen fulländad =D
 
Och det fick vi...=D

Svenska JORDGUBBAR smakar bara LJUVLIGT gott! Och hade jag haft ett eventuellt sommarjobb som "jordgubbsplockare" hade garanterat skörden näst intill uteblivit...;-) För av jordgubbar kan man väl äta hur myket som helst...!?!

Nu blir det avkoppling i teve-soffan som gäller...Har tänt några stearinljus, lagt fram filten och laddat videon med en romantisk film. I och med Sverige´s snöpliga förlust i EM i veckan, och mitt andra Favoritlag Holland´s dito igår, har liksom intresset för fortsatt teve-koll på fotboll minskat väsentligt...Nu är det istället ROMANTIK som gäller ;-)

Trolda - With Weekly Report...

Kommentarer
Postat av: Nina

Arbetande helg... det har jag också haft. För första gången. Lite trist. Jag ville ju till magiska norra Jämtland och träffa Näcken. Men men... får väl leta någon annan spännande prins istället då :)

Postat av: Anonym

Jag har inte tittat på en enda match men håller ed om att det var synd att Sverige åkte ut

Det blev ingen sill för min del eftersom det är svårt att ha med det som picknic när maken inte tål fisk men det får bli en annan dag kram Tingeling

2008-06-23 @ 09:53:39
Postat av: Sara

Här regnar det för fullt idag :(

Lite jordgubbar skulle faktiskt pigga upp :)

Ha en underbar måndag!

Kram

2008-06-23 @ 12:55:18
URL: http://katterochpasta.blogg.se/
Postat av: Slottsträdgårdsmästaren

Jag hör regnet och känner dofterna, det känns fräscht och friskt.

2008-06-24 @ 20:57:26
URL: http://gardener.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback