Ulvön

image1262 
ULVÖN - denna lilla Pärla situerad i Ljungskile-viken är en mycket trivsam liten ö...Hit åker jag gärna och badar och solar och bara kopplar av. Idag var det vädret till trots nästan helt folktomt och den lilla glass-baren på bild hyste inga gäster alls. Ej heller vid badbryggan var det någon trängsel direkt, men kanske berodde det mer på den kyliga bad-temperaturen...Om DET kan undertecknad intyga...Huuuu, det var ISKALLT i vattnet...Men ett dopp BLEV det =D
image1263 
Mitt emot Ulvön ståtar kyrkan vackert omgiven av Havet och den lilla båthamnen. En och annan segelbåt for förbi och skapade härliga ljud av vindpiskade segel. Jag har seglat mycket tidigare i mitt Liv och vet vilken förnöjelse och njutning det innebär att driva fram i stort sett ljudlöst över öppna Hav...En ljuvlig känsla och absolut ett tillfälle till kontemplation.
image1264 
Denna roliga farkost var definitivt inte ljudlös...Det var som att se en flytande BRYGGA fara omkring i vattnet. En liten motor där bak satte fart på ekipaget. Perfekt vid ett eventuellt BRYGG-KALAS;  bara att dra vidare till nästa hamn eller fest om man tröttnar på omgivningen...
image1265 
För egen del tröttnar jag dock inte på omgivningen vid Ljungskile och således Havet...Det är underbart att få en dag vid Havet för sig själv ibland. Man behöver lugn och ro och avkoppling emellanåt och då är Havet en alldeles utmärkt källa till det. Här är det som Sinnena renas från turbulens, som om Kroppen andas ut och Humöret stegras. Havet - en källa till Liv!

Trolda - Loves The Sea!

Kommentarer
Postat av: Nina

Där kan man vara utan att gråta :)

Postat av: Anonym

Håller med dig en dag vid havet och det att få bara umgås med sig själv kan vara underbart Fina bilder kram tingeling

2008-05-28 @ 20:30:00
Postat av: ejmis

I morgon ska jag nog börja köpa plant enligt dina goda råd =)

2008-05-28 @ 22:22:21
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Nilla

Hej
Jättefina bilder

2008-05-29 @ 08:11:25
URL: http://fnilla.blogg.se
Postat av: Zassi

Åh men du må tro jag blev uppspelt när jag läser ULVÖN som överskrift.
Höga Kustens pärla och surströmmingens högborg!
Nämen då är det en västkust ö??
Mäh?! :)
Tänk att vi har till och med varsin ULVÖ :)
Själv är jag kvar i Malmö och "fulbloggar" just nu, sitter på kontoret och enda platsen ledig är i konferensrummet så just nu har jag väldans stort kontor. Som bloggoholic så måste jag självklart ut och kolla läget hos Dig :)
Tänkte på dig igår när jag fyndande en superfin gjutjärnsgrej som ska hängas på väggen, där kan man ha antingen en liten blomma eller några stenar och ett ljus. Passar lika bra ute som inne. Bilder kommer sen :)
Ha det bäst! Kramiz

2008-05-29 @ 08:56:59
URL: http://katterochpasta.blogg.se
Postat av: Johanna

Härliga bilder! Ha det bra!

2008-05-29 @ 15:30:05
URL: http://inredning.webblogg.se
Postat av: Åsa

Hihi vilken rolig båt! men så fin utsikt o härlig atmosfär detär vid sjön! / kram såa

2008-05-29 @ 20:25:49
URL: http://asas.tradgardsblogg.se/
Postat av: Poppins

Jag dras också åt havet till. Där trivs jag och där återhämtar jag energi och framtidshopp... :) En del trivs i skogen men jag är ett typiskt skånebarn som trivs på slätten eller vid strandkanten.
Ulvön - vilket fantastiskt namn! Vilka associationer jag får, har det funnits många vargar här eller har det hänt något som gett ön dess namn?
många kramar

2008-05-29 @ 22:12:59
Postat av: Inga M

Du beskriver det så vackert, med havet, intrycken och upplevelserna. Så känner jag inför att vara i skogen. Tur att vi är olika. För min del är havet vackert att se på som en vykort men jag trivs inte med att gunga på vågorna.

2008-05-31 @ 10:09:09
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Lily of the valley

Här är en till som dras till havet! Jag får också en sån energi, och kick av det. Underbara bilder du bjuder oss på, och vilket fint namn på ön. Skulle inte vara så dum med en egen liten ö.

Ha det så gott i den härliga solen :D
kram Lily

2008-05-31 @ 19:14:13
URL: http://liljekonvalj.blogspot.com
Postat av: Trolda

Tack alla Söta för fina kommentarer =D

Trolda - kramar!

2008-06-01 @ 08:15:54
URL: http://trolda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback