"Utmaning"

Rara "LILY" http://liljekonvalj.blogspot.com/ har skickat en UTMANING vidare till mig där man skall tala om sitt SENASTE, BÄSTA och SÄMSTA KÖP. Nu GÖR ju jag inga DÅLIGA köp...;-) , men för den goda sakens skull skall jag även utvärdera denna punkt...

Mitt SENASTE KÖP : Just nu införskaffar jag en hel del BLOMMOR och PLANTOR till min lilla BALKONG. I avsaknad av trädgård känner jag stort behov av att få det mysigt och trivsamt där. En liten "blommande oas" med INSYNSSKYDD mot nyfikna grannar är prioriteringen och Livsglädjen där...Och mitt SENASTE KÖP är denna söta och mycket rikblommande "POTATIS-BLOMMA" i tillhörande KORG-AMPEL.
image1239 
Stor och ännu mer rikblommande skall den bli! Min granne kommenterade faktiskt min Balkong och mina blomval häromdagen..."Jag SER dig ju nästan inte längre"...;-)

Mitt BÄSTA KÖP : Också DET härrör till Balkongen. För att trivseln och bekvämligheten skall bli ultimat behöver man ju någonstans att SITTA! Detta lilla söta Balkong-set (två små klapp-stolar och en litet bord med smidig upphängningsanordning) måste helt klart klassas som det BÄSTA KÖPET. Här har jag i veckan som gått avnjutit många kaffekoppar och dessutom till min stora glädje införskaffat en klädsam liten SOLBRÄNNA =D
image1240 
De romantiska kuddarna och filtarna beställde jag av min danska Väninna vid Hennes senaste besök här...Mycket trivsamma och behagliga detaljer att ha på sig när kvällarna blir lite kylslagna.

Mitt SÄMSTA KÖP : Som jag ju nyss nämnde GÖR jag inga dåliga köp...;-) Men skall jag ändå nu nämna något får det bli den till BADRUMMET ganska så nyinförskaffade MATTAN. Inte för att den på något vis är ful eller så, men för att den eventuellt kan anses högst OPRAKTISK i sammanhanget...Vi vet väl alla hur det kan bli på golvet i ett badrum efter en dusch eller ett bad...Vatten lite över allt...Mattan har kemtvätts-rekommendation och är således inget man bara slänger in i tvättmaskinen...Alltså inget ULtimat val...;-)
image1243
Men visst är den väl VACKER!?!

Jag skickar UTMANINGEN vidare till Zassi, Ragnvi och Ejmis. Men bara om Ni har tid och lust! Och är det någon annan av Er kära Blogg-Vänner som känner sig manade är det bara att hänga på!

Trolda - Challenged!

Kommentarer
Postat av: Lily of the valley

Du är bara för underbar:D)))))))
Stackars granne som nästan inte ser dig längre ;D
Snyggt jobbat :D
Du har en underbar liten oas! Gillar din vita potatisblomma! Det är så vackert med vita blommor...Underbara kuddar och filtar, de skulle passat här också :D Det är synd på mattan för den är jättefin.
Vi har ganska lika smak och tycke och det är kul.
Ha en fortsatt fin vecka
kram Lily

Postat av: Lily of the valley

Jag blev så full i skratt när jag läste ditt inlägg så jag glömde ju att säga att det var kul att du antog utmaningen...Du beskriver så levande din granne...och jag ser bilder framför mig...
Kram Lily

2008-05-12 @ 21:28:49
URL: http://liljekonvalj.blogspot.com
Postat av: Poppins

Nej, så synd att du inte SYNS längre på balkongen. :)
Så härligt det ser ut på balkongen, ett litet paradis. Här få du många härliga stunder i sommar.
Och den där mattan, hmmm, du kanske får vara beredd på att den inte kommer att hålla så länge. Men njut av lyxen så länge!
kramar från Poppins

2008-05-12 @ 21:35:45
URL: http://poppinstradgard.blogspot.com
Postat av: ejmis

Utmaningen är tagen =)
Måste fundera lite bara...

2008-05-12 @ 22:03:39
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: EVA

Vilken härlig balkong du har ! Tänkte åka iväg och köpa lite kryddor, för det klarar jag mig inte utan...och lite andra blommor står ju redan på tillväxt här hemma, men lika lummigt och grönt som du har det blir det nog inte !
***
Ha en fin start på veckan !
KRAAAM EVA

2008-05-12 @ 22:10:11
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se
Postat av: Nina

Även det dåliga var ju fint :)

2008-05-13 @ 00:04:47
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Ragnvi

Godmorgon på dig! Visst antar jag också utmaningen, men herregud; får väl visa hela skrutthuset ang. sämsta köp tror jag!
Måste också fundera lite!
Sån härlig balkong du har!

2008-05-13 @ 07:16:14
URL: http://Rankans.blogg.se
Postat av: Trolda

Lily; TACK =D Och visst har jag noterat att vi har lika smak...FINT ska de va´!!! ;-) Och tack själv för förfrågan =D
Poppins; balkongen börjar ta form...Om MATTAN håller formen är ju en annan sak...Men som du så vist säger; "Njut så länge det varar"! =D
Ejmis; KUL att du vill vara med =D
Eva; ja den börjar bli riktigt trivsam! (skulle önska den var tio gånger så stor bara...;-))
Nina; Visst ÄR det! ;-)
Ragnvi; HÄRLIGT att du vill vara med =D och betvivlar starkt ang."skrutthuset"...;-)
Trolda - kramar till er alla =D

2008-05-13 @ 19:02:07
Postat av: ejmis

Färdig!

http://ejmis.blogg.se/2008/may/utmaning-1.html#comment

2008-05-14 @ 11:51:08
URL: http://ejmis.blogg.se
Postat av: Trolda

Ejmis; KUL att du ville vara med =D
Trolda - kramar!

2008-05-14 @ 19:46:12
Postat av: Inga M

Jag skulle absolut ha fallit för den mattan också till badrummet. Jag har en typ "äkta matta" i mitt badrum och kristalllampa i taket och jag vill ha röda sammetsgardiner där också men de har inte kommit upp än.

2008-05-17 @ 01:36:37
URL: http://inga.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback