Julkänsla A´la Uven =D

 
En av mina kära "Rugguggle-Väninnor" (nämnda i förra inlägget) - närmare bestämt "Uven" =D - hade gjort denna fantastiska SKYLTNING i blomsteraffären Hon arbetar i häromdagen (jodå, de är faktiskt också Florister alla tre, även om en av dem numera driver en inredningsbutik  istället) Och Hon ÄR så fantastiskt duktig!
 
Även om nu inte JAG föredrar färgen svart till Jul blev jag oerhört inspirerad...(och det skulle inte förvåna mig alls om jag faktiskt inhandlar något ÄNDÅ i denna kulören...;-))
 
Då föll jag betydligt mer för detta vita och gröna...Skulle passa PERFEKT i granen som skall placeras i Vardagsrummet...=D
 
Glas, vitt och grönt - är skönt!
 
Nu är jag absolut ingen "tomte-människa" och har knappast någon rödluvad nisse alls i Hemmet, men dessa små söta mossiga filurer frestade verkligen till inköp...För att inte tala om de vackra GLASEN bredvid.
 
Snyggt, snyggt..."Uven i sitt esse" - då BLIR det bra! (till saken hör att Hon har ett fantastiskt pyssligt och snyggt HEM dessutom...)
 
Rött till Julen går alltid hem...Dessa snygga kransar och manschetter var riktigt vackra och "naturtrogna" att se på. Och de höga glasen är bara underbara...
 
Ja, se denna Kvinna...! Här får Hon till och med FJÄRILAR att verka som ett naturligt inslag i Juletid...Och tillsammans med de övriga vackra glasprodukterna blir det bara så rätt.
 
Och så lite GULD...Denna för mig den ultimata färgen som jag ju faktiskt har året om i Hemmet tycker jag blir EXTRA vacker så här närmare Juletid, och gärna då tillsammans med rött.
 
En av Höstens färger inom kläder och inredning har ju varit LILA. Och den kommer även med på ett hörn till Jul för dem som nu behagas av kulören. Jag är absolut inte en "lila människa" men så här tillsammans med silver och svart blir det riktigt maffigt. Och kolla in FATEN kulorna huserar i...Uj, uj, uj så fina =D

Ja, som sagt, min Kära "Uv-Väninna" är otroligt duktig på färg och form och allt som hör därtill. Hon är även en fantastiskt duktig Florist och det är alltid inspirerande att besöka Hennes avdelning i affären Hon arbetar i.

Och det bästa av allt är ju att Hon FÖRUTOM alla dessa kvalitéer och egenskaper är en UNDERBAR Vän =D

Trolda - With Friends =D

Kommentarer
Postat av: Ragnvi

Godmorgon! Vilka underbara bilder du bjuder på!

Tittat läääänge! Röda fjärilarna o glasen, mmm!

Hos mig under julen finns bara gammalt rammel...fast en gång hade jag endast rosa kulor o glitter i granen....nu har jag inte plats för varken det ena eller det andra!

Ha en skön söndag! Kikar in o tittar på söndagsbilden sen!

Kramen!

Postat av: ejmis

Åh så myckert läckert det fanns där!!

Ha en skön söndag!

2008-11-09 @ 11:14:40
URL: http://ejmis.blogg.se/
Postat av: ruggugglan

vilka foto du tar trolda!helt underbara....har ja verkligen skyltat allt det fiiina?bra med lite foto

disstans!kramar till dig å välkommen snart på en ny

inspirationsrunda....men då ska vi även boka in en

go lunch på haket!gammel uven

2008-11-09 @ 19:04:54
Postat av: Poppins

Så mycket inspiration! Nu vill jag börja julpynta... :)

2008-11-10 @ 19:51:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback