Söndagsbilden

 
Veckans "Söndagsbild" är också FÖRSTA ADVENT, men av DET skymtar man inte så mycket...Iallafall inte om man nu föreställer sig ett lite frostnupet och vintrigt scenario. Bilden vittnar istället om gråtunga skyar och i skrivande stund faller också regnet. Det är några få plusgrader och vindstilla - kunde lika gärna varit en dag i höstmånaden oktober.
 
Det är också just därför det är extra skönt att det ÄR Advent. För i alla fönstren lyser det så vackert av juleljus. Det är stjärnor som tindrar och ljusstakar och figurer av alla de slag som lyser upp tillvaron i det annars så mörka och grå...Och Blommor av alla de slag ståtar i krukor och i vaser. Jag hade Gäster igår och förärades denna vackra vita Snitt-Amaryllis=D En klar Favorit bland Julens alla Blommor.

Jag vill önska alla en härlig Advent och njut nu av ljus och mys i denna tindrande tid!

Trolda - With Weekly Report And In Advent!

Kommentarer
Postat av: EVA

Och en härlig 1:a advent till dig också vännen !

Här är det snö och regn...ucsh vilket pissväder ! Så vi håller oss inne idag, skyltsöndag får vara !

***

Ha en fin start på veckan !

KRAAAM EVA

Postat av: Ragnvi

Hej på dig från jobbet...Skittrist väder här i advent! Grått o trist idag! Tur man har bloggen att glädjas åt! Underbart vackert hos dig!

Kramen!

2008-12-01 @ 10:41:37
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: J o h a n n a - Inredning & pyssel

Jag hade också hoppats på lite snö igår, men nej. Som du skriver, det är tur att det är advent, så man kan tända alla ljusstakar och mysa ändå. Hoppas du hade en mysig första advent! Kram

2008-12-01 @ 10:55:40
URL: http://inredning.webblogg.se/
Postat av: Poppins

Vi hade en härlig söndag trots den grå filten som någon hängt över solen. Idag, måndag, lyckades solen tränga igenom i några minuter, annars minns jag inte när jag såg den senast.

kramar från Poppins

2008-12-01 @ 20:10:35
Postat av: Lily of the valley

Jag gillar också amarylis...Eftersom Anders slaska då ska julen braska...:D))))Hade inte varit så dumt med lite snö då, om inte annat så lyser det upp, man blir lite piggare och det är härligt att vara ute, ha lite snöbollskrig, göra snöänglar...När man kommer in så gör man lite varm choklad med lite vispad grädde o kryper upp i soffhörnan o bara myser...:D)))))

Kram Lily

2008-12-02 @ 20:24:36
URL: http://liljekonvalj.blogspot.com
Postat av: Lily of the valley

2008-12-02 @ 20:25:34
URL: http://liljekonvalj.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback