Påskafton! =D

Ja, men fattar Ni eller...!?! Här är man på tillfälligt besök på sin Arbetsplats och de fantastiska cheferna (!) förser en med JORDGUBBAR och rysk CHAMPAGNE...! I Solsken, med en temperatur nåendes tjugo grader...Då ÄR det ju bara att ta cykeln ut i det fria och NJUTA...Njuta av sällskapet (som är den Käre Sambon...;-)), njuta av Havsvindar, njuta av Solen, medhavda smakupplevelser och det alldeles FANTASTISKA Sverige! Och så är det dessutom PÅSK! Kan det BLI bättre!?!
 
Det är dagar som dessa som man längtat så efter! Det är när Solen och värmen kommer åter, när man kan husera UTOMHUS i lätta kläder, vända ansiktet mot Himlen och Solen, känna Havsbrisen ta tag i hårtestarna (;-)), som man verkligen ÄLSKAR sitt Land. Det FINNS liksom inget bättre än att komma sig ut i Moder Naturs Sverige efter en grå och trist vintertid. Det är en av de bästa sakerna med vårt Kära Land.
 
Och så är det fullt av VITSIPPOR längs bergväggen mot Havet...Denna JUVEL bland vilda Blommor som inleder den ljuvligaste tid.
 
Och Scillor...Ljuvligt, ljuvligt blå. Matchar Havets böljor eminent! Åh, sådan prakt de bjuder på.
 
Och så en ljuvligt cool Trolda...;-)  =D Efter intagen Champagne blev det faktiskt också ett litet stopp på den för säsongen alldeles nyöppnade Restaurang Lyckorna Brygga. Man KUNDE liksom bara inte låta bli att få njuta en stund på utomhus-serveringen med ett glas svalkande öl...;-)

Jag önskar Eder alla en fortsatt fin Påskhelg!

Trolda - Simply So Happy =D

Kommentarer
Postat av: Poppins

Vilka härliga arbetsgivare! De får du vara "rädd" om. :)

2009-04-12 @ 16:07:01
Postat av: ejmis

Sådana arbetsgivare vill jag också ha! ;)

Postat av: Sussi

Vad härligt att sitta så där vid vattnet och få njuta.. av både solen och ölen..!!

Får nog medge att det stack till lite av avundsjuka när jag såg bilden hihiHa det så bra

2009-04-13 @ 21:50:08
URL: http://allt-om-inget.bloggagratis.se
Postat av: Nicki

Vilken underbar dag! Härligt med arbetsgivare som ger så trevliga presenter! =)Längtar så till vi får den riktiga vårvärmen hit upp i norrland.

2009-04-17 @ 11:50:20
URL: http://hemmahosnicki.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback