Söndagsbilden

 
Veckans "Söndagsbild" är tagen i stämningsfullt skymningsljus och Havet ligger nästan helt spegelblankt. Dagen i dag har annars varit lite molnig men hyfsat varm. De stunder då Solen visade sin närvaro klättrade termometern genast upp mot iallafall tjugo grader, och det doftar verkligen av VÅR. Med värmen som varit den gångna veckan har det fullkomligt exploderat med grönska ute i Naturen och det är en fantastiskt vacker tid nu.
 
Stämningsfull och vacker var också vyn över "Uddevallabron" nu i afton. Jag var helt enkelt tvungen att stanna till och insupa atmosfären när jag for förbi. Nästan helt vindstilla och en ensam båt farandes fram över det stilla vattnet...Harmoniskt, stilla och ack så skönt.

Trolda - With Weekly Report =D

Kommentarer
Postat av: Sara

Åh vilken härlig kvällsbild. Vi hade 17-18 grader varmt långt in på kvällen igår och det hör till ovanligheten. Fortfarande massor med snö i skogen, men puts väck på gräsmattan :)Imorrn åker jag till Stockholm.Ha det bäst!

Kram//S

Postat av: Poppins

Allting går så snabbt i naturen nu. Här är nästan allting redan grönt och rapsen börjar gå i gult! Och då är det ännu inte maj månad.

kramis

2009-04-27 @ 17:09:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback