Söndagsbilden

 
Mörkt och råkallt är det denna sista söndagen i januari. Tidigare i morse låg det en mjölkvit dimma över viken och utsikten var högst begränsad. Dimman lättade dock och ersattes av ett nästan svart vattentäcke på den nu allt  tunnare isen. Det är SKÖNT att januari snart ersätts med februari och att vi sakta men säkert närmar oss Våren =D
 
Vår är det definitivt med TULPANER! Man blir så GLAD av dessa ljuvliga Blommor =D Jag tog även in lite Björkris att blanda upp buketten med, något jag tycker förstärker känslan av Vår. 
 
Så har rara LILY tilldelat mig en utmärkelse =D Jag bugar och bockar och blir extra GLAD såklart! Jag skickar den vidare med värme och Hjärta till ALLA Er som besöker min lilla blogg och som jag i min tur gärna kikar in till. För det är ju faktiskt så att de bloggar jag besöker har något speciellt och särskilt, och man återkommer gärna för att få ta del av stort som smått... Därför förtjänar Ni också denna söta lilla utmärkelse! Varsågoda! =D

Trolda - With Weekly Report And By Heart =D

Kommentarer
Postat av: Poppins

Roligt att kika in på den här supergulliga bloggen och få se vackra tulpaner. Jag tar en paus mellan mina träningspass på isbanan... :) Får dock lite ont i fötterna för skridskorna är i storlek 33. Nej, jag får nöja mig med att överlåta det till Elisabeth Taylor.

Haha, såg att Cliff håller koll på sina fans och lämnade en kommentar på förra inlägget.

kramar från Poppins

2009-01-25 @ 15:15:19
Postat av: Milla S

Så skönt att läsa när du skriver SISTA söndagen i januari... tjoho! Klockan är 16.23 och det är fortfarande inte mörkt... tjoho igen!

Följer inte Körslaget men va kul att smyckena är från Kärrstegen! Jag får kolla in någon repris..

Ha en trevlig söndagskväll och vecka!

Postat av: EVA

Här har det inte varit så mörtk och trist idag...men blåsigt ! Och -4 blir betydligt mycket mer med vind...

Måste köpa mig tulpaner till veckan...känns så vårigt och fint !

***

KRAAAM EVA

2009-01-25 @ 18:13:14
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Postat av: Nicki

Vilken underbar vårbukett!! Bara förstärker min längtan till våren. Här i norr slipper vi iallafall det gråa och mörka, vi har vitt,vitt,vitt. =)



Kramz Nicki

2009-01-26 @ 10:44:46
URL: http://hemmahosnicki.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback