Planering, Planering...

 
Just nu är det mycket PLANERING i tankarna inrednings-mässigt inför det kommande nya boendet. Jag funderar, planerar och drömmer...Mäter, kollar tapeter och färgkartor. Än så länge har jag inte gjort något definitivt färgval, men känner mig allt mer övertygad om att satsa på en säker bas i form av övervägande JORD-FÄRGER. Ett säkert kort som skapar HARMONI i Hemmet.
I KÖKET drömmer jag om att ha lite "fransk touch" i inredningen. Ni vet så där lantligt härligt med kryddor i gamla slitna lerkrukor, gedigna lerfat fyllda med vackra frukter och grönsaker, gamla trälådor fyllda med dammiga vinflaskor, olivoljor av högsta klass ståendes i någon rostig järnställning, och KORGAR! Korgar hängandes i taket, korgar med Blommor och krukväxter i, och korgar både för det ena eller det andra. Därför har jag också trots den anstående flytten införskaffat denna vackra korg. Som en START till min samling...(och så praktisk att bära ANDRA saker i...;-)) =D Behöver jag säga att det utöver ovan nämnda attribut till köket också skall DOFTA i mina små "drömmerier"...!?! Dofta av nybakt bröd, nyskördade kryddor, vitlök och andra kulinariska anrättningar...Och för att göra dröm-bilden helt komplett är det givetvis en röd-rosig och glatt leendes Trolda som huserar mitt i alltihopa i kökets mitt!  ;-)

Trolda - With Dreams! =D

Kommentarer
Postat av: Nina

Hmm... jag tror att Trolda nog måste bli en hemmafru för att underhålla och hinna med allt... :)

Postat av: Inga M

Låter som ett roligt uppdrag! Själv är jag just nu mest besviken. Det blev alldeles fel färgval till den nyrenoverade tvättstugan och jag är så besviken. Känns inte roligt efter så mycket slit och arbete.

2009-07-30 @ 05:05:19
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Milla

Kan riktigt se dig där i drömköket!!

Undrar om inte just den där planeringen och drömmarna är det bästa av alltihop... så roligt!

Kram

2009-07-30 @ 11:05:38
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Det är så roligt med att titta på färger och tapeter, och planera till något nytt.

Lycka till

Kram Ingrid

2009-07-31 @ 21:46:17
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Postat av: Anonym

Franskt lantkök låter underbart och jag kan se Trolda i förkläde röra ihop en ratatouille med ett glas vin inom sträckhåll.

Planering är faktiskt halva nöjet! Sådan är jag i alla fall. När man har ett "projekt" är det kul att både sitta hemma och fundera och att ge sig ut och leta efter saker.

kramar från Poppins

2009-08-02 @ 11:00:56
Postat av: Lily of the valley

Det franska köket låter mycket inspirerande och helt rätt! Jag älskar också att planera, planera!

Det finns så mycket....:D

Kram Lily

2009-08-02 @ 19:44:34
URL: http://liljekonvalj.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback