"Hus-Katt" =D

 
På min arbetsplats huserar det tre kritvita Katter. Och jag måste bara få visa en bild på en av dem här! Keso heter han den Sötnosen, och han är en riktig "fjäskis" och spinner ofta och gärna =D
 
Han är riktigt sällskaplig och sitter ofta och gärna på inslagningsdisken och får således kundernas odelade uppmärksamhet och uppskattning. Ett och annat "kli bakom örat" blir det förstås också...;-)

Trolda - Cat-Woman...;-)

Kommentarer
Postat av: Ragnvi

Men jisses! Vilken skönhet! Passar så bra hos dig!

Kramen!

Ragnvi

Postat av: Poppins

Åh, vilken sötis! Kan förstå om han blir bortskämd av både kunder och personal. Den där rosa nosen är ju helt bedårande.

kramar från Poppins

2009-03-11 @ 08:45:51
URL: http://poppinstradgard.blog.com
Postat av: Milla S

En sån sötnos! Fint namn...

Så fint du har gjort hemma! Blir också sugen på att putsa fönster (kan man bli det!?) Det behövs nu!!

Ljuvliga bilder från Kärrstegen...

Ha det bra!

Kram

2009-03-11 @ 09:27:29
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: Zassi - Sara

Hahahaha... men gu' vilken SNYGGIS !! Tror jag det han får kli bakom örat.Gissar att han är extra go mot dig, för jag tror du vill helst ha dom på avstånd :)Ha det bäst!

Kramiz

2009-03-11 @ 10:46:07
URL: http://katterochpasta.blogg.se/
Postat av: Inga M

Tänk att kunna ha en katt i en butik med så mycket saker som måste vara frestande att leka med!Söt är han / hon verkligen och inte till salu förstår jag.

2009-03-12 @ 06:16:13
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Nicki

Vilken underbar katt!! ja ju mer du visar från din arbetsplats ju mer förstår jag att du trivs.=)) Hoppas verkligen att jag hittar en så trevlig arbetsplats när den dagen kommer.Kramz Nicki

2009-03-12 @ 09:37:21
URL: http://hemmahosnicki.blogspot.com/
Postat av: Lily of the valley

Vilken stilig herre! Och en mycket medveten sån ;-D

På en av "mina" handelsträdgårdar brukar det mellan varven ligga en del blommor på golvet och en del är välta på borden. Jag brukar undra...Jag fick mitt svar sist jag var där...en "växthuskatt" stod för fallen...Rätt som det var när jag gick där och njöt och studerade vad jag skulle ha...dök den upp från ingenstanns och ville kela. Och, du vet ju hur en del katter är. De ska även kela med allt som är i deras väg...så där åkte en del växter på golvet och en del välte den på borden...De var en syn:D))))) En del andra kunder undrade vad som stod på..De trodde det var jag som välte allt..;-D)))) Katter är bara så underbara :D)))))

Kram Lily

2009-03-15 @ 13:21:56
URL: http://liljekonvalj.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback