Söndagsbilden

 
Dimmolnen lättar precis nu i skrivande stund och SOLEN tränger igenom! Inget vi direkt är bortskämda med här i området på ett tag och det får helt enkelt bli YTTERLIGARE en promenad idag känner jag. Temperaturen visar på härliga sju plusgrader och det DOFTAR av Vår =D
 
Dagens FÖRSTA promenad var av slaget "Tipspromenad" =D Årets allra första för mig och vi tog oss till skogs bland grönskande mossor, hängande lavar och porlande vattenfall. En av frågorna var jag helt tvärsäker på! Dels för att jag som Florist INTE hänger i träd med diverse attiraljer att kapa grenar med, och dessutom för att min Blogg-Vän SLOTTSTRÄDGÅRDSMÄSTAREN tidigare haft ett eminent inlägg om dessa klängande Arborister. Ännu ett bevis på att Blogg-Världen förgyller tillvaron med både inspiration, kunskap och information. Så TACK Slottsträdgårdsmästaren för att du sprider kunskap på HÖG nivå...;-)
 
Här passerar vi början på "Silverfallet", som idag faktiskt inte var lika dramatiskt forsande som det KAN vara. Men vackert är det hur som helst, detta lilla vattenfall som har sin början uppe på Fjället och till slut mynnar ut i Havet.
 
Ett riktigt Vår-tecken tycker jag ljudet av forsande vatten är...Och Skogens alla DOFTER börjar verkligen sprida sig nu och jag insuper dem med behag. De vingförsedda Vännerna FÅGLARNA var också mycket aktiva med sitt ljuvliga kvittrande så här i årets allra bästa tid - VÅREN, och jag njöt i fulla drag av att få vistas ute i Naturen =D

Trolda - With Weekly Report And In The Forest!

Kommentarer
Postat av: Ragnvi

Grått visserligen men du tog tag idagen o gjorde nåt bra av den!

Här sken solen från klarblå himmel igår! Idag regnar det, hi, hi! Men jag hoppas regnet tar med sig lite av snön!

Kramen!

Ragnvi

Postat av: Sara - Zassi

Hallå vilka läckra bilder :) Och vilken tur att Slottsträdgårdsmästaren tipsat om svaret!



Plusgrader? Jaja, här är det nog närmare noll.. MASSOR med snö har vi fortfarande så jag gissar att det är 1,5 månad tills jag kan säga vi har vår :)



kramkram//Z

2009-03-16 @ 20:05:10
URL: http://katterochpasta.blogg.se/
Postat av: Poppins

Roligt att kombinera motion med lite tankearbete. Själv älskar jag frågesporter och brukar plåga mina arbetskamrater med sådant när vi har sammankomster.

kramar från Poppins

2009-03-17 @ 20:26:56
URL: http://poppinstradgard.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback