Söndagsbilden

 
Borta är den gångna veckans Sommar-värme, och nu råder det för årstiden mer normala temperaturer. Idag visade termometern på sexton grader. Borta är också den blå Himlen, som nu är ersatt med en grå ton, som dessutom tydligen skall släppa ifrån sig lite regn till kvällen. Och det BEHÖVS ju sannerligen till alla de träd och buskar som formligen exploderat nu i spirande grönska. 
 
Så här grönt och vackert var det vid det gamla slussområdet i Trollhättan, "Gamle Dal", tidigare idag när jag och den käre Sambon tog en stilla promenad där. 
 
De gamla fina murarna och stensättningarna håller fortfarande mot väder, vind och vatten, trots att de är över hundra år.
 
Och så helt plötsligt kom det en BÄVER simmandes! Bilden blev tyvärr något mörk, men det var en riktig Sötnos =D
 
En riktig Sötnos är väl också denna buske, som blommade för fullt! Något NAMN på Skönheten har jag dessvärre inte, men kanske kan någon av Er läsare ge förslag...jag HAR ju så många trädgårdskunniga människor på besök här! =D
 
Jag avslutar med en bild från fredagen då Solen sken och temperaturen närmade sig de tjugofem...Det är delar av Trädgården på min ytterst trivsamma Arbetsplats som får ståta med sin prakt. Fantastiskt vackert...och vilken DOFT!

Trolda - With Weekly Report And From The Nature =D

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Vad spännande att se en bäver som kommer simmande.

Vilka vackra bilder på träden och buskarna.

Jag är ingen hjälp med namn så tyvärr du får ha bättre lycka med nästa som kikar in.

Du får ha en fortsatt trevlig kväll.

Kram Ingrid

Postat av: Z - Sara

Åh vad somrigt och fint =)

Joo, dom har lovat regn - även hos oss. Helgen har varit underbar med strålande sol och grillning utomhus.Toppenfint loppisfynd! Och det nya skimrande gröna passar ju alldeles utmärkt.Ha det bäst!

Kramiz

2009-05-03 @ 18:53:01
URL: http://katterochpasta.blogg.se/
Postat av: Milla

Ja det är väl bäst att det får regna lite nu, hoppas bara att den sköna värmen snart är tillbaka!

Vilket loppisfynd du har gjort!! De är riktigt fina de där skålarna! Håller så med dig att det är kul att förändra med enkla medel!

Ha en bra vecka!

Kram

2009-05-04 @ 12:39:45
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: Poppins

Det har verkligen varit en härlig helg och det har mer känts som pingst än valborg. Här blommar kastanjerna och snart även syrenerna. Otroligt.

vårkramar från Poppins

2009-05-04 @ 19:38:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback