Söndagsbilden

 
Ja det är ingen direkt UPPLYFTANDE syn veckans "Söndagsbild" bjuder på, men det är väl precis så grått och trist det ÄR i månaden november - årets tristaste månad enligt mig. TUR att den är hyfsat kort, och TUR att ADVENT snart är här så vi får lite LJUS i vår tillvaro igen! =D
 
Endast några FÅ färgklickar fanns att beskåda under dagens tipspromenad som mest gick av stapeln till skogs.
 
Några klasar med BÄR lyser upp i det annars så grå...Säkert mums för FÅGLARNA så småningom!
 
Denna magra "dunge" med träd är väl högst signifikativt för grå november...Och det är väl nu drömmarna om en halvårs-vistelse någonstans nere i SÖDERN tar fart...TÄNK att ha ett litet stenhus mitt i Provence till exempel, där säkert Lavendeln fortfarande blommar för fullt...TÄNK att fortfarande kunna njuta av en lunch UTOMHUS under vinrankans blad till doften av ljuvlig timjan... Samtidigt är det väl kanske tur att vi faktiskt HAR våra årstider! Det gör att man alltid har något att längta till och att se fram emot - kanske framför allt i den grå månaden november.

Trolda - With Weekly Report In November!

Kommentarer
Postat av: milla-andante

Ja men oj vad mysigt det lät med Provence... och så tittar jag ut och ser samma :) grå väder som du... tur man är en som trivs inomhus också!

Ha en skön vecka trots vädret!

Kram

Postat av: Poppins

Jaaa, ett hus i Provence vore underbart. Eller i Toscana, kanske? Visst är det grått och trist nu. Jag längtar verkligen efter advent nu. Men det är bara tre veckor kvar tills vi får tända ljusen.

kramar från Poppins

2009-11-08 @ 17:38:24
URL: http://poppinstradgard.blogspot.com
Postat av: Saras Inredning

Ååh ett litet stenhus i Provence :) Det lät bra!

Ha det bäst!

Kramkram/Sara

2009-11-09 @ 10:06:23
URL: http://katterochpasta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback