Söndagsbilden

 
Veckans "Söndagsbild" är den första i månaden november och känns VERKLIGEN som november med den GRÅ tonen som genomsyrar hela bilden. Även om en del träd fortfarande håller i sina små löv, som skimrar i olika nyanser, är det ändå den dystra kulören som regerar...Temperaturen visar på blygsamma fem grader och en NORDAN-VIND börjar ta i. Perfekt väder för INOMHUS-MYS! =D
 
Och INNE lyser Solen!!! =D "Gult är fult" må en del tycka, men för MIG är gult SOLEN´s färg och ger mig glädje och positiv energi! "Residenset´s" ANDRA rum är på väg att bli färdigställt...Det VITA är färdigmålat och till stor del har väggarna klätts med tapeter. "Sol-Rummet" (som det numera skall tituleras...;-)) är i direkt anslutning till den mysiga lilla balkongen och är tänkt att fungera som en förlängning av den. Här kan man sitta och MYSA i goda Vänners lag över ett sällskapsspel, här kan man sitta helt i sin ensamhet med en god bok, eller här kan man ha det riktigt romantiskt med den Käre Sambon...;-) Möblemanget är väl än så länge något bristfälligt men är tänkt att vara lite "mustigt och robust"...Hade gärna sett mig själv utsträckt i någon form av SCHÄSLONG, fylld med massor med härliga KUDDAR, framöver...Det skall även husera en hel del VÄXTLIGHET i Rummet!=D Vi får väl se vad det kan bli utav det!

Trolda - With Weekly Report And With Sunshine! =D 

Kommentarer
Postat av: Sara - Zassi

Åh vad spännande det låter. Blir säkert hur fint som helst :) Jag är ju totalt värdelös vad gäller växter och klarar knappt att få en hjärtan-på-tråd att överleva - ändå ska väl dom vara relativt enkla?

Jaja, ser fram emot ditt gula rum med mysschäslong, växter och kuddar.Ha det bäst!

Kramkram/Sara

Postat av: milla-andante

Så härligt och fint det lät med ett solrum!!!

Ett av våra mysigaste sovrum genom åren var tapetserat just med gula tapeter!

Härligt med inomhusmys en dag som denna!

Kram

2009-11-01 @ 21:23:04
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: Poppins

Det låter som om det ska bli ett riktigt mysigt rum! Ska bli kul att se resultatet, kanske det blir en schäslong? Det låter perfekt för Trolda!Här har det varit väldigt ruggigt utomhus idag, det blåser och är grått. Alla löven for iväg från grenarna.kramar från Poppins

2009-11-01 @ 23:17:19
URL: http://poppinstradgard.blogspot.com
Postat av: Ragnvi

Hej på sig lilla Trolda! Följer med spänning o förväntan renoveringen av lilla residenset! Kommer att bli så fint så!

Och jättestort tack från mitt hjärta för alla goa rader hos mig! Få är som du!Har också läst dina rader hos dig om nära o kära...minnen....så fint!

Min helg blev inge vidare..inlagd på sjukan hela helgen.

Kramen!

Ragnvi

2009-11-02 @ 10:31:10
URL: http://rankans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback