Söndagsbilden

 
Veckans "Söndagsbild" ser ruggig och råkall ut, och det är precis som det är och känns. Endast några stackare till plusgrader visar termometern på, och en bitande vind råder, och allt färre båtar är det att se i hamnen. En perfekt dag för INOMHUS-MYS med andra ord, och det är precis vad jag gjort denna dag efter uträttad tipspromenad. En tipspromenad som faktiskt resulterade i alla femton rätt för mig och den Käre Sambon! =D
 
Nej, då bjöd GÅRDAGEN på betydligt trevligare väder, och SOLNEDGÅNGEN var riktigt vacker att se på. Detta är taget precis innan vi begav oss till den lokala puben för att bese matchen mellan Sverige och Danmark, som ju dessvärre resulterade i en förlust för vår del...En förlust som med all säkerhet kommer kosta oss deltagandet i VM! Inte kul alls! Men det blir väl till att sadla om och gilla läget och istället heja på DANSKARNA då - TROTS deras "bedrift" igår...För VM är kul att se på och ännu roligare om man har ett Favoritlag att följa.

Trolda - With Weekly Report!

Kommentarer
Postat av: Saras inredning

Ja huga fotbollen var ju ingen hit. Men det skulle visst finnas en chans om Malta tog poäng :)Inatt hade vi 6 minusgrader.. Brrr...Ha det gött!

/Sara

Postat av: Poppins

En riktig romantisk solnedgång att ge sig ut i! Synd på fotbollen - vi tittade också, förstås.

2009-10-12 @ 18:46:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback