Tid Till Eftertanke...

 
En Helg som denna tar vi oss tid till att tänka på våra NÄRA och KÄRA...Både dem som har lämnat oss till andra dimensioner och möjligheter (!), där saknaden för oss som är KVAR ofta är oändlig och svår, men vi tänker också på dem vi har kvar, HÄR och NU, i levandes Livet. Och kanske är det dem som är HÄR och NU vi skall premiera och hedra allra mest...!?! De som är borta är borta för oss i den meningen att vi inte kan nå dem som vi är vana vid att göra, men de finns ändå inom oss för alltid. I våra Hjärtan, i våra tankar och handlingar. De FINNS där trots allt, även om vi inte kan göra allt det vi skulle vilja göra FÖR dem och MED dem...Men DET kan vi dock göra med dem som finns här och NU! Kanske är det DENNA dagen vi VERKLIGEN skall ta oss tid till att tänka ut vad vi vill säga till våra Nära och Kära!?! Kanske är det denna dagen vi verkligen skall GÖRA det där vi så länge TÄNKT på att göra med honom eller henne, men som "TIDEN" så ohjälpsamt satt stopp för...Tiden - vår tids dilemma och ursäkt!?! Det är faktiskt lite upp till oss själva att avgöra...Dagen idag går MINA tankar till MINNEN av Nära och Kära, och Hjärtat är med, men också till handlingar av glädje och Kärlek till de MINA, som finns här och nu -  i levandes Livet!

Trolda - In Life! =D

Kommentarer
Postat av: Nina

Så klokt skrivet, håller med helt!Trevlig helg!

Postat av: milla-andante

Så himla fint skrivet och vilken bra påminnelse..!

Ha en riktigt mysig eller rolig kväll!!

Kram

2009-10-31 @ 18:52:51
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: Flora

Det är ju det här jag menar!

Blir varm i hjärtat.

Kram

2009-11-01 @ 09:55:02
Postat av: Nicki

Så sant! Underbart skrivet. =)Kramz/Nicki

2009-11-01 @ 17:00:31
URL: http://hemmahosnicki.blogspot.com/
Postat av: Poppins

Bra skrivet, det går rakt in i hjärtat! Vi stressar omkring och glömmer lätt det som är viktigast. För vi har alla bara en liten tid här på jorden, allt som föds måste också dö. Därför måste vi ta vara på tiden och på varandra.

kramar från Poppins

2009-11-01 @ 23:20:23
URL: http://poppinstradgard.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Tänk att vi kan ta fram våra nära och kära som inte är med oss när vi vill i våra tankar och minnas många fina stunder och le en stund.

Kram Ingrid

2009-11-03 @ 19:46:19
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback