Söndagsbilden

 
Veckans "Söndagsbild" känns riktigt höst-aktig! Det blåser en hel del och det är mulet väder, men temperaturen är ändå ganska trevlig med cirka sexton grader. Till kvällen skall det tydligen bli regn och då skall jag garanterat vara inne och MYSA! =D
 
Söndagar innebär också TIPSPROMENAD! Idag gick starten från "Folkhögskolan" som är situerad nästan allra högst upp i Ljungskile och som därför också har en hänförande utsikt. Här ser man hela viken (samma vik som ovan på "Söndagsbilden" alltså...) och den lilla bron över till Ulvön, där ju jag gärna tillbringar lite sköna dagar sommartid med Sol och bad. =D
 
Under tipspromenadens gång passerade vi denna hästhage och man noterar att även träden börjar anta toner av höst...
 
En verklig känsla av höst ger väl också denna vackra svamp-bevuxna stubbe vi passerade på vägen! Som en liten frodig koloni sitter de där i trivsamt umgänge och förskönar!

Trolda - With Weekly Report! =D

Kommentarer
Postat av: Milla

Ja hu vad det blåser!! Mysigt att krypa ner nu, men det får gärna mojna liiite tills imorgon bitti så vi inte blåser bort!

Ha en bra start på nya veckan!

Kram

Postat av: Nina

Nog märks hösten.. i Sundsvall. Men än finns mer av det gröna än rött, gult, orange...

2009-09-28 @ 07:14:04
URL: http://ninajohangarden.blogg.se/
Postat av: Ragnvi på jobbet...

Ingen kan som lilla Trolda att med ord o bild göra hösten ännu mer ljuvlig!

Kramen!

Ragnvi

2009-09-28 @ 10:00:54
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Sara

Underbart höstväder har vi haft - 20 gr varmt - men jisös vad det BLÅSER! Pewh... Tvätten torkade i ett nafs iallafall.Du vad urtjusiga tavlor du shoppat på loppis. Vilken lycka =) Härligt att ha dom på toa, det blir liksom lite som ett utedass om du förstår. Jag har fyllt min lilla toa med en massa charmiga tavlor oxå.Ha det allra bäst!

Kramkram/Sara

2009-09-28 @ 13:08:12
URL: http://katterochpasta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback