Delad Glädje Är Dubbel Glädje

 
Igår när jag på min dagliga promenad till arbetet passerade dessa två stolta Skönheter kunde jag inte låta bli att föreviga dem på bild med min kamera. När jag stannade till för att zooma in dem kom de mig direkt till mötes, en av dem klev till och med upp på land, och jag förstod att de naturligtvis var hungriga, de små Liven. :)
 
Eftersom jag nu är så REDIG (;-)) att oftast ha med egen mat till arbetet fanns det ju också då något att förse dem med! =D Alternativet var varmrätten beståendes av kyckling och ris, två knäckebrödsmackor med ost eller apelsiner...kanske inga Favoriter för Svanar direkt, men ändå MAT! 
 
Det fick bli knäckebröden jag delade med mig utav, det kändes mest naturligt i sammanhanget, och som synes smakade det tydligen riktigt fint! =D IDAG däremot är jag ju FÖRBEREDD på att kanske återigen få möta dessa Raringar och kommer ta med mig MJUKT bröd, som jag tror de kommer uppskatta ännu mer. För delad glädje är ju som bekant dubbel glädje, så sant som det är sagt! =D

Trolda - "Animal-Friend!" =D

Kommentarer
Postat av: Eivor

Väldigt vackra svanar.

(är du inte väl ung för att "mata änder" :)

Hälsn. Eivor

2010-04-15 @ 11:10:02
Postat av: EVA

Underbara bilder på otroligt vackra djur !Har sett några flyga över här hos oss, men det finns inte mycket vatten tinat här ännu...***

KRAAAM EVA:)

Postat av: Mauden

Jasså här har vi de vackra liven som fick njuta av "fika-knäcket" Haha.. Nåja.. trots att dina mackor hastigt försvann löste det sig ju ändå och alla fick sig en munsbit, även du ;)

Kramen

2010-04-15 @ 17:30:11
Postat av: Sara

Oj vad nära du kunde komma :) Lycka!!

Jag tror oxå dom gillar mjukt bröd. Jisös vad dom ska bli bortskämda :)Kramkram/Sara

2010-04-15 @ 21:07:02
URL: http://katterochpasta.blogg.se/
Postat av: Ragnvi

Jisses! Vilka vackra foton på svanarna! Här ute på landet är dom så folkskygga...flaxar iväg när man kommer! Får väl åka in till mer bebodda trakter om jag ska kunna komma dom närmre...

Underbart rosfoto också!

Kramen!

Ragnvi

2010-04-16 @ 06:22:34
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Inga M

Svanar är ju i alla fall linslöss! De kommer till fotografen och poserar så här snyggt. Jag har nu de senaste dagarna försökt få bra bilder på våra fåglar; tofsviporna, tranorna, den där feta blåaktiga rovfågeln och strömstaren, men de bara flyr undan och blir löjliga små prickar långt bort.

2010-04-17 @ 05:15:38
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: milla-andante

Vilken underbar och lagom väg till jobbet!! Och så fint sällskap du får på vägen...:) Kan tänka mig att du är populär där i viken nu...!

Så fint och tänkvärt du skriver om de små stora tingen som förgyller livet!!!!

Har har jag precis tillfrisknat igen och nu är det dags att ta tag i vår lilla bakgård... trolleripinne behövs...=0

KRAM min vän!

2010-04-17 @ 12:37:47
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: Ingrid ♥

Vilka fina underbara bilder på lika vackra svanar.

Så gullig du är som delar med dig av skorporna.

Trevlig söndag

Kram Ingrid

2010-04-18 @ 17:13:18
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback