Söndagsbilden

 
Rejält blåsigt har det varit den gångna natten och det verkar hålla i sig även idag. Termometern visar på blygsamma tio grader, men i läsidan och när Solen visar sig, är det betydligt behagligare. Dagen har inneburit TIPSPROMENAD runt området som kallas "Lyckorna" och längs med vägen fanns det bland mycket annat flertalet Blommor att glädjas åt. 
   
Scilla, Vitsippor och Krokus - det är en LJUVLIG tid vi lever i nu!  
 
Nästan högst upp i området är utsikten hänförande och vi stannade flertalet gånger för att bara njuta av vyerna (och för att pusta ut efter de branta uppförsbackarna kan tilläggas... ;-)). 

Nu drar det ihop sig till FOTBOLL! Ljungskile har premiär för årets allra första hemma-match i eftermiddag, där vi möter Landskrona, och självklart skall vi gå! Inte minst kul för att den "gamle góingen" Henrik "Henke" Larsson ju är ny tränare för laget från syd - alltid kul med lite "kändisar" i byn! Naturligtvis tror jag på HEMMA-SEGER, trots denne eminente man som tränare för motståndarlaget, och hoppas på att det skall gå bra överhuvudtaget för oss i serien! =D

Trolda - With Weekly Report On A Sunday! =D 


Kommentarer
Postat av: Ann Catrine

Märks verkligen att det är ett avlångt land... Själv ska jag med Stora Bus till blåsippsskogen imorgon och se om vi kan hitta något... OM vi tar oss dit för snön vill säga!

Postat av: Saras Inredning

Ojoj, snacka om VÅR! Fast det har iof vi oxå, men vi har massor med snö kvar. Det går fort nu, det både blåser, regnar och är soligt. Kanske till sista april är all snö borta?Ha det bäst såhär på FOTBOLLSSÖNDAN'N.

KRAMKRAM//SARA

2010-04-18 @ 17:54:27
URL: http://katterochpasta.blogg.se/
Postat av: Lily

"Vi" har också ett område som kallas för Lyckorna, som förr var ett sommarstugeområde.

Kul att se fotbollsmatch! Det är en speciell känsla vid den här tiden! Att sen Henke är med som tränare gör ju inte saken sämre ;-)) Henke o Zlatan är mina favoritfotbollskändisar (med Ljungberg o Allbäck förståss ;-))

Ha en kul söndag

Kram Lily

2010-04-18 @ 18:03:09
URL: http://liljekonvalj.blogspot.com
Postat av: Inga M

Hej Trolda! Jag var på Esters café i förrgår och gissa om jag tänkte på Dig då! Du får ta en tur förbi min blogg och kolla lite när Du får tid!Ha en bra dag!

2010-04-19 @ 04:59:38
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback