"Sommar Med Ernst"

 
Så har Ernst gjort sitt för denna säsongen i och med att hans inredningsprojekt i "HYTTAN" står färdigt. Och jag måste säga att jag kommer sakna programmet, för jag GILLAR Ernst - skarpt! Det är verkligen en person som är duktig i inredningssyfte och ofta skapar han mycket trivsamma miljöer med enkla medel och utan att göra allt för stora hål i plånboken. Han inspirerar till kreativt tänkande och även om man nu inte gillar allt det han skapar, så får man positiva idéer och tankar kring sitt eget inredande. Han INSPIRERAR! 
 
Och det finns väl få som känns så äkta engagerade i det de gör som Ernst!?! Hans verbala förmåga är väl näst intill historisk vid detta laget och citaten är många... :) Och man märker verkligen att han MENAR det han säger...han blir så ivrig emellanåt och glädjen är stor över sitt nypåfunna verk att man inte kan annat än att glädjas med honom där hemma i soffan. Och så bjuder han verkligen på sig själv med stor värme och hjärtlighet!

Arbetet i Hyttan har ju verkligen varit något utöver det vanliga - inget vanligt boende direkt med flera meter högt i tak och tre våningar, och när han som "pricken över i:et" igår fick hängt upp sin egentillverkade ljuskrona för att "binda samman allt", var det väl nästan som om han blev rörd till tårar över "fullbordandet", och NÄSTAN (men bara NÄSTAN nu alltså... ;-)) så att man själv fick ta fram snyt-näsdukarna där en stund i soffan... ;-)

Att karl´n dessutom är en fena på att laga MAT gör ju inte programmet sämre direkt, och jag ser verkligen fram emot Ernst NÄSTA tilltänkta projekt som väl lär starta någon gång till våren! TACK för denna säsongen Ernst, och välkommen tillbaka! =D

Trolda - "Fan Of Ernst!" =D

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ernst är en bra man.

Glad, händig och säkert genomsnäll. (utan ironi)

Konstigt att han inte verkar gillas av männen :)

Trevlig helg - Eivor

Postat av: Saras Inredning

Ja det är helt otroligt hur han lyckades få till denna hytta. Ingen vanlig 'dödlig' hade ju klarat det. Bara gångbron från sovrummet ut i det fria - bara så härligt! Och glasskivan i golvet med belysning. Hur coolt som helst =)Jag har missat några avsnitt men jag ska prova att se dom på nätet.Ha en underbar helg!

/Sara

2010-08-27 @ 14:13:52
URL: http://blogg.magnusochselma.se
Postat av: Lily

Han är helt otrolig den mannen! Tycka vad man vill om Ernst, bra smak har han, och en stor INSPIRATÖR!

Tänk att få bo i hyttan...Ser fram emot hans nästa projekt :DKramar

Lily

2010-08-27 @ 19:29:04
URL: http://liljekonvalj.blogspot.com
Postat av: ejmis

Håller med dig till 100 %!!!

Ernst rules!!

;)

2010-08-28 @ 19:24:14
URL: http://ejmis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback