Julmarknad :)

 
Varje år är det en gammaldags JULMARKNAD i Uddevalla helgen runt LUCIA, och jag försöker alltid komma mig dit för ett besök. :)
 
Jag går kanske allra mest för att det bara är så mysigt att strosa runt där, och för att julstämningen verkligen infinner sig med alla härliga dofter som sprids på platsen. Det finns en hel del "krimskrams" till försäljning, men också en del trevligheter såsom marsipangrisar, glögg och hembakt bröd. Här står för övrigt "TROLD" med "MINI-TROLD" i barnvagnen och spanar... ;-)
 
Vi köpte oss faktiskt en fantastiskt god GLÖGG, tillverkad i Lappland och med smaker av skogens bär, som vi skall avnjuta i afton tillsammans med pepparkakor... =D
 
Dörrkransar och små ursöta renar i gran...juligt värre! ;-) 
 
Och så en uppsjö av TOMTAR - som sig väl bör på en julmarknad! Ja, det var verkligen trevligt att strosa runt i staden och avnjuta julstämningen på ett gammaldags vis, långt ifrån stressiga köpcentran där iallafall inte JAG tycker om att husera! =D

Trolda - At The Christmas-Market! =D 

Kommentarer
Postat av: Marie-Louise

Ser härligt ut. Och vilken otroligt snygg färg på vagnen :)

Postat av: Inga Magnusson

Julmarknader är kul att gå på. jag var iväg för en vecka sedan och handlade trevligheter och nu hittar jag inte kassen med grejerna.

2010-12-14 @ 05:37:04
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback